ΣΤΙΛ SHOPPING

#GlafkisChoice: Πώς θα δώσεις προσωπικότητα στο στιλ σου


28 Ιουλίου 2017

abaca-598852-05974591.jpg

Σημαίνει πως δεν πρόσθεσες εκείνο το στοιχείο από την προσωπικότητά σου που μπορεί να το κάνει μοναδικό. Είναι ωραίο να βλέπουμε τις τάσεις και να παίρνουμε ιδέες, είναι ακόμα πιο ωραίο όμως να τις κάνουμε βίωμα και να τις εντάσσουμε στο δικό μας στυλ. Να τολμάμε να διαφοροποιηθούμε, να κάνουμε την ανατροπή. Να είμαστε από εκείνους τους τυχερούς ανθρώπους που σπανίως τους ενδιαφέρει μόνο το τι θα πουν οι άλλοι, να είμαστε από εκείνους που να τους ενδιαφέρει τι θα πει το δικό μας μυαλό και το δικό μας μάτι μπροστά στον καθρέπτη. Να είμαστε άνθρωποι με αυτοπεποίθηση.

Το στυλ μπορεί να διαφοροποιηθεί με πολλούς τρόπους. Αρχικά από τα αξεσουάρ μας. Φοράμε λόγου χάρη τα κοσμήματα μας πιο ανατρεπτικά. Τα φοράμε πολλά μαζί, παίζουμε με αυτά, πειραματιζόμαστε. Δημιουργούμε εμείς το στυλ! Φοράμε σκουλαρίκια το πρωί με το maxi φόρεμα μας. Γεμίζουμε τα χέρια μας βραχιόλια, βάζουμε ένταση και πνοή σε κάθε στυλ!

Λινκ: http://mikk.ro/vDc

Λεζάντα: Silver Collection Charms/ Sorbet Bracelets

Λινκ: http://mikk.ro/vDd

Λεζάντα: Ariadne Perls/Inspira

Λινκ: http://mikk.ro/vDe

Λεζάντα: White Spiral PlexiGlass/ Irene Hussein

Οι τσάντες μας είναι γουστόζικες, παιχνιδιάρικες, έχουν κάτι να δείξουν, μικρές ή μεγάλες το ζήτημα είναι ακόμα και με ένα μαύρο φόρεμα να μας δίνουν στυλ!

Λινκ: http://mikk.ro/vDf

Λεζάντα: Boho Pochette/Irene Hussein

Φοράμε επικές maxi φούστες. Τις φοράμε με ένα λευκό φανελάκι και μεγάλα γυαλιά. Τις φοράμε με ένα λευκό πουκάμισο. Η maxi φούστα δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.

Λινκ: http://mikk.ro/vDg

Λεζάντα: Empire Blue Skirt /Lovin' Cloz

Κυρίως όμως περπατάμε με σταθερό βήμα και το κεφάλι ψηλά. Περπατάμε με στυλ. Σταυρώνουμε τα πόδια μας με κομψότητα. Ντύνουμε την κάθε μας στιγμή με αυτοπεποίθηση!

Λινκ: http://mikk.ro/vDh

Λεζάντα: Sunset Espadrilles/Nene

Να περνάτε όμορφα και να μην ξεχνάτε, βάλτε τη μοναδικότητα στο στυλ σας!

Από την www.glafkisdolcevita.com

Facebook: Glafki's dolce vita

Instagram: @glafki_sasa_pakali

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.