ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping guide: Τα τζιν μετά τις διακοπές


MMEINTANI

25 Αυγούστου 2017

jeans-2.jpg

Διαβάστε ακόμα:
Το παράξενο trick που θα κάνει το τζιν σας σαν καινούριο

Τα τζιν παντελόνια λοιπόν βρίσκουν και πάλι τη θέση τους στα καθημερινά μας outfits και κάνουν την περίοδο μετά τις διακοπές όσο άνετη και πρακτική θέλουμε. Από τα κλασικά skinny ή boyfriend jeans μέχρι τα πιο ιδιαίτερα, όπως εκείνα που στολίζονται με πέρλες ή με patchwork, η επιλογή είναι δική μας και αφορά καθαρά στο προσωπικό μας στιλ και τις προτιμήσεις μας.

[gallery-717347]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να βρείτε 9 σχέδια που έχω ξεχωρίσει από την αγορά, σε διάφορα στιλ και designs για να επιλέξετε, είτε σας αρέσει το πιο κλασικό στιλ είτε προτιμάτε να δίνετε ένα twist στις εμφανίσεις σας.

6 ιδέες για να φορέσουμε την πιο cool τάση στα τζιν

[gallery-717241]

Και αν νομίζετε ότι ένα σύνολο με τζιν είναι βαρετό και ψάχνετε πώς θα το κάνετε πιο ενδιαφέρον, μην ξεχνάτε να ποντάρετε σε δοκιμασμένες συνταγές όπως το να τα συνδυάζετε με ένα πολύχρωμο αξεσουάρ (τσάντα ή κόσμημα) ή να προσθέτε στο look ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.