ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα κοσμήματα που θα βάλουν λίγο ακόμα καλοκαίρι στο στιλ μας


MMEINTANI

27 Αυγούστου 2017

leather-bracelet-copy.jpg

Κάτι που δεν χρειάζεται καν να γίνει μέσα από τα ρούχα μας, αλλά με τα αξεσουάρ μας. Και νομίζω πως τα κοσμήματα που θα δείτε εδώ, από το brand Sorbet Bracelets, τα οποία μπορείτε να βρείτε στον αγαπημένο μας shopping προορισμό, το Jyou.gr, θα τα αγαπήσετε με το πρώτο βλέμμα, αφού είναι όσο καλοκαιρινά αλλά και όσο chic πρέπει για να μπορούν να φορεθούν άνετα με την επιστροφή μας στην πόλη.

Silver Collections Charms, Sorbet Bracelets
(βρείτε τα εδώ)

Shell Necklace, Sorbet Bracelets
(σε πορτοκαλί, πράσινο ή ροζ)

Από κολιέ για τον λαιμό με διακριτικά καλοκαιρινά details όπως κοχύλια και φρούτα μέχρι τα δερμάτινα βραχιόλια με τα πιο αισιόδοξα και γλυκά μηνύματα επάνω τους, είναι η πιο εύκολη λύση για να βάλετε λίγο από το fun και την ανεμελιά των διακοπών στα πρώτα city σύνολά σας μετά την επιστροφή.

Leather Message Bracelets, Sorbet Bracelets
(βρείτε τα εδώ)

Και εκτός από τα παραπάνω, αυτό που νομίζω πως θα σας αρέσει ακόμα περισσότερο είναι η συσκευασία μέσα στην οποία σας έρχονται, μέσα στα πιο κομψά γυάλινα μπουκαλάκια μαζί με marshmallows και fortune messages που θα σας φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση, είτε τα προορίζετε για δώρο είτε για τον εαυτό σας - ή και τα δύο, γιατί όχι;

Έχετε δει κάτι πιο χαριτωμένο; Βρείτε τα στο Jyou.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.