ΣΤΙΛ SHOPPING

Το πιο κατάλληλο φόρεμα για τώρα που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε


MMEINTANI

15 Σεπτεμβρίου 2017

21769421-10156340924824386-1872612034-o.jpg

Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε λοιπόν είναι να , καλό είναι να ποντάρουμε σε κομμάτια που είναι κάπως μπαλαντέρ, με την έννοια ότι συνδυάζουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν ιδανικά για αυτή την εποχή και μας απαλλάσσουν από αυτόν τον στιλιστικό προβληματισμό.

Blackberry shirt dress, Bitter Coco (βρείτε το εδώ)

Κάτι σαν το shirt dress με την υπογραφή Bitter Coco, ένα brand που μας μύησε στο πιο κομψό και ντελικάτο resortwear και που συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικά κομμάτια για ιδιαίτερο στιλ. Οι λόγοι που το θέλουμε οπωσδήποτε, πολλοί: είναι ευκολοφόρετο καθώς δεν απαιτεί πολλούς συνδυασμούς με άλλα ρούχα, είναι κατάλληλο για τις μέρες που δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη και έχει ένα ενδιάμεσο στιλ με την έννοια ότι μπορούν να φορεθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Αυτό βέβαια που με έκανε να το αγαπήσω περισσότερο και νομίζω θα σας τραβήξει και εσάς την προσοχή, δεν ήταν άλλο από την κόκκινη γραμμή που το στολίζει κατά μήκος και δίνει αυτό το κάτι έξτρα - αφήστε που το κόκκινο χρώμα είναι ίσως η πιο μεγάλη τάση του φετινού χειμώνα, επομένως επιλέγοντας αυτό το ρούχο την ακολουθείτε με τον πιο κομψό και διακριτικό τρόπο.

HOW TO WEAR IT

Σαν shirt dress με φλατ σανδάλια ή με ένα ζευγάρι sneakers για cool vibes και αίσθηση που ακολουθεί την τάση του athleisure.
ή
Συνδυαστικά μαζί με ένα skinny τζιν και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή booties (είτε για βραδινό σύνολο είτε το πρωί αλλά όταν φθινοπωριάσει λίγο)

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.