ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol 47


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2017

street-newyork-wss18-02087129.jpg

Τα statement μποτάκια

Πρόσφατα σας μίλησα για την επιστροφή που έχουν κάνει τα booties και αυτή η σεζόν και μάλιστα είδαμε και αρκετούς τρόπους για να τα φορέσουμε τώρα που σιγά σιγά μπαίνουμε στο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη: Πώς φοράμε τα μποτάκια αυτή την εποχή;

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το shopping μου τις προηγούμενες μέρες ήταν εστιασμένο στο να βρω το τέλειο ζευγάρι μποτάκια που και άνετο θα είναι και πρακτικό και θα βάλει το απαραίτητο statement στις πρώτες φθινοπωρινές μου εμφανίσεις, κάτι που βρήκα σε αυτό το ζευγάρι από τα Marks&Spencer το οποίο θα έλεγα ότι θυμίζει έργο τέχνης. Φανταστείτε το απλά με ένα total black σύνολο ή με ένα μίνι φθινοπωρινό φόρεμα σε μπλε χρώμα. Όνειρο!

Το πιο must-have αξεσουάρ για όλους τους μήνες

Αν μου λέγανε να πάω σε ένα απομονωμένο νησί και να πάρω μαζί μου ένα μόνο αξεσουάρ, αυτό θα ήταν τα γυαλιά ηλίου μου. Είναι το πρώτο πράγμα που παίρνω πριν φύγω από το σπίτι και χωρίς αυτά νιώθω μισή. Έτσι όταν μπήκα στο jyou και είδα την exclusive συλλογή από το νέο brand UrbanOwl, αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη αγόρασα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και αυτό που ξεχώρισα λέγεται Passfion Flower. Και όπως καταλαβαίνετε δεν πάω πουθενά χωρίς τα καινούρια μου γυαλιά ηλίου. - Τζουλιάννα Καρνέζη

Το άρωμά μου

Η αγορά μου γι' αυτή την εβδομάδα δεν ήταν ακριβώς καινούρια. Το Lola του Marc Jacobs έχει υπάρξει το άρωμά μου εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια -η μυρωδιά του έχει πλέον γίνει ένα με το δέρμα μου. Σχεδόν νομίζω πως το δέρμα μου μυρίζει από μόνο του έτσι! Είναι ελαφρύ, ευχάριστο, ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και μία φορά που προσπάθησα να το αλλάξω.. ε, λοιπόν ξαναγύρισα σε αυτό σε λιγότερο από ένα μήνα! -Αφροδίτη Σακκά

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.