ΣΤΙΛ SHOPPING

Βρήκα τα παπούτσια για κάθε ώρα της ημέρας


MMEINTANI

2 Οκτωβρίου 2017

look-04-6492.jpg

Ένα οχτάωρο το πρωί στη δουλειά, μια υποχρέωση το μεσημέρι, λίγη άσκηση το απόγευμα και μια έξοδος το βράδυ, όλες αυτές οι περιστάσεις απαιτούν και το κατάλληλο dress code και, ακόμα πιο σημαντικό, τα κατάλληλα παπούτσια. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά που πρόκειται να προσθέσουμε ένα νέο ζευγάρι στη συλλογή μας, στρεφόμαστε σε brands που μπορούν να καλύψουν όλες τις παραπάνω ανάγκες.

Κάτι που φέτος το βρίσκουμε στη νέα footwear συλλογή της Replay για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 17-18, με θρυλικά και διαχρονικά κομμάτια που εντυπωσιάζουν από την πρώτη ματιά.

Biker boots γα το πρωί

Άνετα, ανατρεπτικά και όσο άνετα θελουμε, μας χαρίζουν τα πιο πρακτικά βήματα και δίνουν έναν πιο ροκ χαρακτήρα στο ντύσιμό μας, με το αποτέλεσμα να δείχνει cool αλλά και θηλυκό ταυτόχρονα.

[gallery-717612]

Σχέδια από δέρμα αλλά και νέες προτάσεις με floral prints, απλικαρισμένα multi-pins, μεγάλα μπαλώματα και τρουκς βάζουν ένα ιδιαίτερο twist ακόμα και στα πιο απλά σύνολά μας. Συνδυάστε τα ακόμη και με μια pencil skirt και ένα T-shirt στο γραφείο, για ανατρεπτικές και edgy εμφανίσεις.

Sneakers για το απόγευμα

Τα απογεύματα, οι τόνοι είτε χαλαρώνουν και πέφτουν είτε ανεβαίνουν, με την έννοια ότι μπορεί να έχουμε βόλτες ή προπόνηση στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το κοινό στοιχείο παραμένει ένα: τα πιο stylish παπούτσια σε στιλ sneakers είναι εκείνα που συμπληρώνουν τις εμφανίσεις μας με casual chic τρόπο.

[gallery-717610]

Διακοσμήσεις από camouflage print και καρφιά έως συνθετική γούνα αλλά και μοντέλα σε χρυσό και ασημί δέρμα βάζουν την απαραίτητη glam νότα στο look μας χωρίς όμως να ακυρώνουν τον casual χαρακτήρα που θέλουμε από τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Θηλυκές γόβες με ένα twist

Το φετίχ κάθε γυναίκας, οι γόβες, επανασυστήνονται και δίνουν ένα κλασικό αλλά πολύ εξελιγμένο touch στις εμφανίσεις μας.

[gallery-717611]

Φορέστε τις είτε με ένα μικρό μαύρο φόρεμα είτε με ένα απλό τζιν παντελόνι ή ένα παντελόνι σε στιλ culottes και αναδείξτε την θηλυκότητα και τη σαγήνη που κρύβετε μέσα σας με αυτά τα δυναμικά αλλά πολύ chic σχέδια.

Sexy μποτάκια για το βράδυ

Σε εξόδους που μπορεί να περιλαμβάνουν φαγητό, ποτό, χορό και άλλες παρεμεφερείς δραστηριότητες, δύο είναι αυτά που θέλουμε από τα παπούτσια μας: να είναι όσο πιο ελκυστικά γίνεται προκειμένου να τραβήξουμε την προσοχή αλλά ταυτόχρονα να είναι και άνετα για να μπορέσουμε ανενόχλητες να κάνουμε όλα τα παραπάνω.

[gallery-717609]

Ποντάρουμε λοιπόν σε μποτάκια είτε με πιο στέρεο και σταθερό block heel (χωρίς βέβαια να μειώνεται το τακούνι τους από άποψη ύψους) αλλά και σε λεπτομέρειες που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν, όπως ένα τακούνι από laminated δέρμα και με glitter φινίρισμα ή σε αγκράφες που αγκαλιάζουν το παπούτσι και δίνουν ένα σοφιστικέ twist.

www.replayjeans.com

Instagram: Replay

Facebook: Replay Greece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.