ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα 3 basic ρούχα του Φθινοπώρου με ένα twist


MMEINTANI

5 Νοεμβρίου 2017

missing-sleeve.jpg

Το θέμα είναι όμως ότι όσο περνάνε οι σεζόν, θέλουμε μεν να επιλέγουμε τέτοια basics, θέλουμε όμως να διαθέτουν και ένα ωραίο twist που θα τα κάνει λίγο πιο ιδιαίτερα. Κάτι που εμείς εδώ στο Jenny.gr βρήκαμε στις νέες προτάσεις των BlameYourDaze τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο Jyou.gr και αποτελούν αγαπημένα must-have items τόσο για εμάς όσο και για την ίδια την Τζένη Μπαλατσινού, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.

Two Shoulders Top

(βρείτε το εδώ)

Μία ενημερωμένη βερσιόν του κλασικού bardot top, δηλαδή του strapless, στο οποίο έχουν προστεθεί δύο μαύρες τιράντες οι οποίες προσφέρουν σταθερότητα και δημιουργούν το πιο ωραίο χειμερινό κοντράστ μαζί με το γκρι χρώμα.

Missing Sleeve

(βρείτε το εδώ)

Ισορροπεί ανάμεσα στο casual και το sexy, φοριέται με παντελόνια αλλά και φούστες και δίνει το πιο θηλυκό twist απογειώνοντας ακόμα και την πιο απλή μας εμφάνιση.

Party Sweater Black

(βρείτε το εδώ)

Το κλασικό μαύρο φούτερ επανασυστήνεται σε μία πιο festive εκδοχή και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, αλλάζοντας απλά το κομμάτι που θα φορέσουμε από κάτω ή εντάσσοντας μερικά αξεσουάρ για να το συνοδεύσουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.