ΣΤΙΛ SHOPPING

Η πιο playful λεπτομέρεια για τα χειμωνιάτικα looks μας


MMEINTANI

22 Νοεμβρίου 2017

mango-ki-l06-1418-v5-copy.jpg

MANGO AW17

Η faux γούνα ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία, μιας και πρόκειται για ένα στοιχείο που πάντα δίνει ένα εκκεντρικό και ιδιαίτερο twist στο χειμωνιάτικο ντύσιμό μας και το κάνει να μοιάζει αρκετά fashion forward, σαν εκείνα τα looks που βλέπουμε στο διεθνές street style και τα «ζηλεύουμε».

MANGO AW17

Και τα οποία φέτος μπορούμε να συνθέσουμε και μόνες μας, χάρη στη νέα κολεξιόν της MANGO για τη σεζόν AW17 η οποία επιστρατεύει τη faux γούνα για να απογειώσει κάθε χειμωνιάτικο look μας.

[gallery-717838]

Γούνινα παλτό και jackets, παπούτσια από γούνα αλλά και fur accessories όπως καπέλα, κασκόλ και τσάντες σε διάορα μεγέθη και χρώματα, χαρίζουν την πιο παιχνιδιάρικη πινελιά στις εμφανίσεις μας, δημιουργούν statement και μας βάζουν στο κέντρο της (στιλιστικής) προσοχής.

HOW TO WEAR

Συνδυάστε ένα faux γούνινο κομμάτι με πιο basic pieces, όπως ένα κλασικό τζιν παντελόνι ή ένα απλό λευκό T-shirt, προκειμένου τα γούνινα κομμάτια σας να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον

ή

Πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις και ταιριάξτε ένα χρωματιστό γούνινο κομμάτι με ένα ρούχο σε παρόμοια απόχρωση, για να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός total look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.