ΣΤΙΛ SHOPPING

Η Julia Roberts ξέρει ποιο αξεσουάρ χρειαζόμαστε φέτος


MMEINTANI

23 Νοεμβρίου 2017

01-julia-161.jpg

Τα καλσόν ήταν ένα στοιχείο που έκλεψαν την παράσταση στις Fall/Winter ’17-‘18 πασαρέλες και σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για δυναμικό comeback και για τον πιο εύκολο τρόπο να κάνουμε κάθε ντύσιμό μας ακόμα πιο γοητευτικό και sexy.

Ιδανικά για να τα φορέσουμε με χειμωνιάτικα φορέματα σε πιο κοντό μήκος αλλά και με τις αγαπημένες μας φούστες ή ακόμη και μέσα από ένα τζιν με σκισίματα, τα καλσόν γίνονται η πιο παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια του look μας, ανάλογα με το μοτίβο και το σχέδιο που θα επιλέξουμε.

Και το καλύτερο είναι ότι όσες θέλουμε να το υιοθετήσουμε ξέρουμε ακριβώς πού να στραφούμε, μιας και τα Calzedonia συνεχίζουν να είναι η σταθερή μας επιλογή όταν πρόκειται για legwear. Και όχι μόνο δική μας.

[gallery-717896]

Η πιο χαμογελαστή και cool superstar Julia Roberts λατρεύει και εκείνη τις νέες προτάσεις της εταιρίας, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από μία ακόμη συνεργασία της με την Calzedonia, αφού η ενέργειά της, η λάμψη της και η θετική της αύρα είναι ίσως ό,τι πιο ταιριαστό για το συγκεκριμένο brand.

Επίσης να σημειώσουμε ότι σε έναν ιδανικό κόσμο, όταν πηγαίναμε να ψωνίσουμε καλσόν θα είχαμε και τη Julia Roberts κάπου δίπλα μας αλλά προς το παρόν θα αρκεστούμε στο spot της Calzedonia, το οποίο φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Grant Heslov (Nικητής Βραβείου Oscar Για τη ταινία Argo) και μας βάζει σε ένα άκρως διασκεδαστικό και girly shopping mood.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.