ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα κομμάτια που θα μας χαρίσουν τα πιο sexy Christmas looks


MMEINTANI

13 Δεκεμβρίου 2017

tezenis-christmas.jpg

Αυτός είναι και ο λόγος που η νέα Tezenis Christmas collection είναι ό,τι ακριβώς θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας - ή βασικά, μέσα στη ντουλάπα μας.

Με το φλογερό κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί και να μας βάζει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο κλίμα, η underwear σειρά με σλιπ, μπαλκονέ σουτιέν με ένθετα δαντέλας ή με κεντημένα μοτίβα με εφέ glitter και bralettes γίνονται τα essentials των βραδινών μας εμφανίσεων για looks που εγγυημένα θα κλέψουν την παράσταση.

Δοκιμάστε να τα φορέσετε κάτω από tops ή πουκάμισα με διαφάνειες, για παράδειγμα, για το πιο sexy chic γιορτινό αποτέλεσμα.

Για τις πιο girly προσωπικότητες, η Tezenis φρόντισε να μας προσφέρει και μερικές πιο fun επιλογές, όπως outfits όπου πρωταγωνιστούν τα πουά με τούλι, ένα maxi φιόγκο από σατέν και fun διακοσμητικά σε χριστουγεννιάτικο ύφος.

Το κόκκινο πάει μαζί με το μαύρο για τα πιο hot nightwear looks. Διαφανή εσώρουχα και body με lurex ένθετα – τέλεια για να συνδυαστούν με σορτς ή μία μίνι φούστα για να πετύχετε ένα νεανικό και πολύ θηλυκό look την Πρωτοχρονιά.

Στην παρακάτω photo gallery μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερα κομμάτια από την Tezenis Christmas collection και είμαι σίγουρη ότι τα περισσότερα από αυτά θα μπουν στη γιροτινή σας shopping list.

[gallery-717994]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.