ΣΤΙΛ SHOPPING

Η ανοιξιάτικη τάση που θα σας φτιάξει τη διάθεση μετά τον χειμώνα


MMEINTANI

26 Απριλίου 2018

20180309-mango-s01-051-rgb-ec-srgb.JPG

Μια υφή που μοιάζει πάντα να αποτελεί το κλειδί για τα πιο chic, απλά και elegant ντυσίματα και που όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, τόσο πιο πρακτικά και άνετα είναι τα ρούχα από το συγκεκριμένο ύφασμα.

Το λινό άλλωστε μας δίνει μια καθαρή και ανάλαφρη αίσθηση που σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό, μας φτιάχνει όλο και περισσότερο τη διάθεση κάνοντάς μας να καταλάβουμε ότι όντως αλλάζουμε εποχή. Στην αναζήτησή μου λοιπόν για τα πιο ωραία linen pieces δεν μπορούσα να μη σταθώ στη νέα κολεξιόν της Mango και τα απίστευτα chic λινά κομμάτια της, από τα οποία δεν άργησα να διαλέξω τα πιο αγαπημένα μου.

Το ελαφρύ trenchcoat

Σε μία απόχρωση που δεν είναι ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτή για την εποχή που διανύουμε, το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι ό,τι πρέπει για να το συνδυάσουμε με τα τζιν παντελόνια μας και ένα ωραίο λευκό ή μαύρο top από μέσα. Το λινό ύφασμα το καθιστά ιδανικό για τις μέρες που δεν κάνει ούτε πολύ κρύο ούτε πολλή ζέστη και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε να φορέσουμε ως outerwear.

Το casual chic ανοιξιάτικο outfit

Ένα λευκό λινό τοπ είναι σίγουρα πολύ πιο πρακτικό για την καθημερινότητά μας από ένα basic βαμβακερό ή ζέρσεϊ μιας και μας κάνει να νιώθουμε ότι φοράμε κάτι πιο chic, ακόμη κι αν είναι ένα τόσο απλό design. Και νομίζω ότι η φούστα με το καρό print και το ασύμμετρο design είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι για να συνθέσουμε ένα ανοιξιάτικο outfit που και θηλυκό είναι και άνετο για κάθε μέρα και μπορεί να φορεθεί και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Το ψηλόμεσο σορτς

Το ρούχο αυτό το λάτρεψα με την πρώτη ματιά καθώς συνδυάζει δύο στοιχεία που αγαπώ πολύ: το ριγέ μοτίβο και το γεγονός ότι είναι ψηλόμεσο και άρα κολακεύει τη σιλουέτα, κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και σε καμία περίπτωση δεν είναι προκλητικό αλλά αντίθετα, δείχνει άκρως κολακευτικό και elegant.

Τα πιο θηλυκά φορέματα

Πάντα είχα μια αδυναμία στα φορέματα που δεν είναι τόσο loose σε όλο το μήκος τους αλλά έχουν μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο επάνω μέρος που τα κάνει κάπως πιο θηλυκά και κολακευτικά για τη γυναικεία σιλουέτα. Το μπλε φόρεμα το αγάπησα επειδή έχει ντεκολτέ που θυμίζει τα all time classic wrap dresses αλλά και αυτή τη λεπτή ρίγα που το κάνει πολύ κομψό ενώ το καρό είναι πολύ κοντά στην τάση του prairie chic και τονίζει ντεκολτέ και μέση ταυτόχρονα.

Επειδή όμως όλα όσα είδατε παραπάνω θέλουν και κάτι ακόμη για να αποτελέσουν ολοκληρωμένες επιλογές, δεν κατάφερα να αντισταθώ και στα αξεσουάρ της νέας συλλογής των Mango, φτιάχοντας μία μικρή wishlist με αυτά που θέλω να κάνω δικά μου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.