ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι editors του jenny.gr κάνουν τις αγορές τους το πρώτο δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων


The Jennettes

4 Μαΐου 2018

mg-9897.jpg

Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη shopping εξόρμηση κάπου που θα μπορούσαμε να έχουμε τα πάντα σε απόσταση μερικών μέτρων μεταξύ τους -γι' αυτό το πρωινό μας ξεκίνησε περνώντας τις πόρτες του AVENUE στο Μαρούσι. Ξέροντας πως το αμάξι μας βρισκόταν στο πάρκινγκ και πλενόταν όσο εμείς κάναμε τα ψώνια μας, μας έδωσε έξτρα αίσθηση χαλάρωσης και ενθουσιασμού -δεν ξέραμε από πού να ξεκινήσουμε!

Κάναμε την πρώτη μας στάση με αφορμή ένα look στη βιτρίνα που τράβηξε την προσοχή στην Αφροδίτη και αποδείχθηκε εξαιρετικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται και... ξέρετε πως είναι αυτά, δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείς!

Μετά την πρώτη αγορά, συνεχίσαμε για ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ κάθε χρονιάς -το μαγιό! Βέβαια, στο ενδιάμεσο προσέξαμε κάτι που μας τράβηξε την προσοχή και δικαίως: Με κάθε αγορά των 30 ευρώ στο AVENUE μέχρι και τις 5/6/2018 μπαίνουμε στην κλήρωση για ένα 4ήμερο ταξίδι στους Λειψούς, απλά και εύκολα! Έτσι, έπρεπε σίγουρα να προμηθευτούμε το μαγιό για το καλοκαίρι 2018. Οι επιλογές όπως ήταν αναμενόμενο ήταν πολλές και τα midseason sales δίνουν έναν παραπάνω λόγο στο να μην καταλήξει κανείς μόνο σε ένα μπικίνι. Τελικά, τα καταφέραμε (με δύο)!

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα θέλει, βέβαια, και το αντίστοιχο ζευγάρι παπούτσια και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Στροφή, λοιπόν, προς την απόκτησή τους! Μία ενδιάμεση στάση για φακούς επαφής της Αφροδίτης -πρέπει να βλέπει κανείς για να διαλέξει τα απόλυτα σανδάλια- και συνεχίζουμε.

Σειρά είχε το καλοκαιρινό make up και ευτυχώς η Τίνα ως beauty editor είχε να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για το καλοκαιρινό νεσεσέρ! Έκανε, λοιπόν, την αγορά της και έφυγε με ένα κλασσικό, κόκκινο κραγιόν που είναι must και ταιριάζει με τα πάντα.

Περνώντας από τα καταστήματα παιδικής μόδας, η Τίνα θέλησε να αγοράσει ένα καλοκαιρινό outfit για την μικρή της ανηψιά, έπρεπε όμως να πάρει πρώτη τη γνώμη της μαμάς! Έτσι, προχωρήσαμε προς το φαρμακείο για να προμηθευτούμε κάτι αρκετά σημαντικό: αντηλιακό, φυσικά.

Είχε έρθει η ώρα για ένα μικρό διαλειμματάκι από το shopping και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μία γρήγορη επίσκεψη στο κομμωτήριο του πάνω ορόφου για ένα φρεσκάρισμα -συγχρόνως, η Αφροδίτη είχε ξεχάσει να πληρώσει τον λογαριασμό του νερού και πετάχτηκε στα ΕΛΤΑ όσο η Τίνα απολάμβανε την περιποίησή της. Έτοιμες! Μήπως να τρώγαμε και κάτι;

Κάναμε μία ακόμη στάση για μία μπάρα σοκολάτας έτσι ώστε να πάρουμε ενέργεια και μιας που βρισκόμασταν δίπλα, αποφασίσαμε να κάνουμε και τα ψώνια της εβδομάδας στο σούπερ μάρκετ -η Τίνα είχε ήδη έτοιμη λίστα!

Με γεμάτα καρότσια από σακούλες, αποφασίσαμε πως αξίζαμε και έναν καφέ, έτσι για να κλείσει καλά η μέρα μας. Ανεβήκαμε, λοιπόν, στον πάνω όροφο και βγήκαμε στο μεγάλο μπαλκόνι του AVENUE, παραγγείλαμε τον καφέ μας και απολαύσαμε την λιακάδα όπως έπρεπε.

Όλα έγιναν γρήγορα, χαλαρωτικά και εύκολα! Η Τίνα αναρωτήθηκε βέβαια αν θα ήταν το ίδιο γρήγορα, χαλαρωτικά και εύκολα αν τα μικρά της ανηψάκια βρίσκονταν μαζί μας... και η Αφροδίτη την καθησύχασε πως την στιγμή που δεν θα άντεχαν άλλο τις βόλτες για ψώνια, θα μπορούσαν να παίξουν στον παιδότοπο Volta Fun Town που βρίσκεται μέσα στο AVENUE και να απασχοληθούν μέχρι εκείνη ή μαμά τους θα τελείωνε τα ψώνια και τις δουλειές της.

Ενθουσιασμένες και χαλαρές, κατεβήκαμε ξανά το πάρκινγκ, πήραμε το -καθαρό, πλέον- αμάξι και γυρίσαμε στο σπίτι. Day well spent!

Στην πρώτη επίσκεψή μας προλάβαμε να επισκευθούμε τα καταστήματα Attrattivo, Sugarfree, Mark Aalen, Dust & Cream, NAK shoes και να δοκιμάσουμε τα γλυκά του Cucunari, αλλά και να ψωνίσουμε τα απαραίτητα στο φαρμακείο και στο super market Σκλαβενίτης. Υποσχόμαστε να επιστρέψουμε για περισσότερα στα αγαπημένα μας brands!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε και σεις το www.avenuemall.gr και μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα ταξίδι στους Λειψούς.

Ευχαριστούμε πολύ το εμπορικό κέντρο AVENUE και τα καταστήματά του για τη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.