ΣΤΙΛ SHOPPING

Μπικίνι ή ολόσωμο; Τα Tezenis μαγιό που θα σας χαρίσουν τα πιο cool beach looks!


MMEINTANI

26 Ιουνίου 2018

img-3843-facetune-20-06-2018-12-08-46-2-copy.jpg

 

Cool vibes, funky μοτίβα, tropical prints «χρωματίζουν» τόσο τα μπικίνι όσο και τα ολόσωμα σχέδια του brand για φέτος το καλοκαίρι και υπόσχονται να σας κάνουν να ξεχωρίσετε τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες στο νησί – τα ολόσωμα γίνονται υπέροχα bodies για να φοράτε με το τζιν σας ενώ τα bikini tops μπορούν κάλλιστα να φορεθούν μέσα από πουκαμίσες και αέρινες μπλούζες.

EYE(S) ON YOU

 

 

Το πιο ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό έρχεται από την Tezenis στολισμένο με αμέτρητα ματάκια, ένα σχέδιο σήμα-κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού, το οποίο δημιουργεί το πιο ωραίο και διακριτικό επαναλαμβανόμενο μοτίβο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το μαγιό σας.

ΚΙΤΡΙΝΟ ONE-PIECE

 

 

Μια απόχρωση που θυμίζει τον καλοκαιρινό ήλιο και υπόσχεται να βάλει το χρώμα στο στιλ σας με τον πιο διακριτικό τρόπο. Η ολόσωμη εκδοχή του γίνεται η πιο chic εναλλακτική στο κλασικό λευκό ή μαύρο one-piece ενώ ταιριάζει υπέροχα με όλα τα τζιν σορτς και τις φούστες σας.

NAVY BIKINI

 

 

Το πιο κλασικό μοτίβο που θα σας κάνει να θυμίζετε pin-up girl από τα 50s, έρχεται φέτος από την Tezenis σε μπικίνι βερσιόν με κάθετες ρίγες και ταιριάζει υπέροχα σε εσάς που έχετε πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά. Συνδυάστε το με μερικά κοσμήματα σε κόκκινο χρώμα και θα έχετε την πιο retro & sexy εμφάνιση.

FLORAL BIKINI

 

Όταν τα λουλουδένια μοτίβα συνδυάζονται με το γαλάζιο χρώμα που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι, τότε έχουμε σαν αποτέλεσμα το πιο ωραίο, θηλυκό και ανάλαφρο σχέδιο. Το συγκεκριμένο μπικίνι θα δείξει τέλειο μαζί με τα καφτάνια και τα κιμονό σας στην παραλία ενώ θα το φορέσετε με υπέροχο αποτέλεσμα μαζί με denim shorts ή λευκές παντελόνες.

 

TROPICAL MOOD

 

Το πιο καλοκαιρινό print έρχεται σε δύο εκδοχές, τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμο και γίνεται η πιο ωραία επιλογή για όταν θα έχετε μαυρίσει αρκετά ώστε το δέρμα σας να κάνει κοντράστ με την έντονη απόχρωσή του!

 

Συνδυάστε το με ψάθινα καπέλα και διακριτικά κοσμήματα στον λαιμό και θα έχετε ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα beach looks φέτος!

BLACK BIKINI

 

Ίσως το μπικίνι που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα περισσότερο από κάθε άλλο, μιας και τονίζει το στήθος αλλά παράλληλα καμουφλάρει και την περιοχή της κοιλιάς, αναδεικνύοντας τα πόδια μας. Τα διάτρητα σημεία στο πλάι το κάνουν ακόμα πιο sexy.

 

VELVET

 

Όσες αγαπάτε το στιλ που αποπνέει αριστοκρατικά vibes και μία αίσθηση κομψότητας, νομίζω δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο βελούδινο αυτό μπικίνι με τη ροζ απόχρωση που το κάνει ό,τι πιο girly αλλά παράλληλα σοφιστικέ!

ΒΟΛΑΝ

 

Το πιο χαριτωμένο στοιχείο που επιλέγουμε το καλοκαίρι για τα ρούχα μας «στολίζει» τώρα και τα μαγιό μας και δίνει την απαραίτητη παιχνιδιάρικη νότα που θέλουμε για τις εμφανίσεις μας στην παραλία - αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα του καλοκαιριού; Η ανεμελιά!

[gallery-718575]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.