ΣΤΙΛ SHOPPING

Η ιδανική χριστουγεννιάτικη λίστα με δώρα για τους αγαπημένους μου


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2018

wesual-click-478191-unsplash.jpg

Κάθε χρόνο ετοιμάζω με μεγάλη προσήλωση τη λίστα με τα δώρα που θα πάρω στους αγαπημένους μου, γιατί θέλω να κάνω τις ιδανικές επιλογές για αυτούς που αγαπώ. Eξάλλου τα Χριστούγεννα είναι μία αφορμή για να τους το υπενθυμίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι πάντα μου άρεσε πιο πολύ να κάνω δώρα από το να δέχομαι. Αυτή η αίσθηση του να προσφέρεις στον άλλο και το χαμόγελο που λαμβάνεις ως αντάλλαγμα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Έτσι λοιπόν, ετοίμασα τη χριστουγεννιάτικη λίστα με τα δώρα που θα κάνω σε φίλους και συγγενείς για φέτος. Για όλες αυτές τις αγορές μου θα χρησιμοποιήσω τις κάρτες της Εθνικής, καθώς είμαι fun των καρτών και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι με τα μετρητά, ενώ έχω ασφάλεια και βέβαια το καλύτερο είναι, ότι κερδίζω go4more πόντους, τους οποίους μπορώ να εξαργυρώσω σε επόμενες αγορές και έτσι βγαίνω κερδισμένη! Επειδή μάλιστα αυτή τη χρονική περίοδο μέχρι και τέλος του χρόνου, οι αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα με κάρτες της Εθνικής προσφέρουν περισσότερους go4more πόντους - στα Notos και NotosHome οι πόντοι 10πλασιάζονται, στο Μουστάκα 5πλασιάζονται και στη Media Markt 2πλασιάζονται -, θα επιλέξω τα δώρα των αγαπημένων μου με περισσότερη χαρά και ευκολία!

- Για τους μικρούς μας φίλους

Στη πρώτη θέση της λίστας φυσικά είναι οι μικροί μας φίλοι που ανυπομονούν περισσότερο από όλους να λάβουν το δώρο τους! Τα καταστήματα Μουστάκας είναι το τέλειο μέρος και κατέληξα μετά από αρκετή αναζήτηση στις παρακάτω επιλογές - ξαναέγινα για λίγο παιδί.

Hello Kitty Τουαλέτα Ομορφιάς

Πλυντήριο Αυτοκινήτων Hot Wheels

- Για τους φοιτητές

Σειρά έχουν οι φοιτητές της οικογένειας, οι οποίοι πάντα χρειάζονται κάτι για να διακοσμήσουν το νέο τους σπίτι. Επισκέφτηκα λοιπόν τα NotosHome που οι go4more πόντοι μου 10πλασιάζονται και τους οποίους σκοπεύω να εξαργυρώσω στις υπόλοιπες αγορές της λίστας μου. Επέλεξα διακοσμητικά που θα κάνουν ακόμη πιο cozy το σπίτι τους.

Ξύλινο Light Box

Κορνίζα με μπλε πλαίσιο από χρωματιστό κόκκαλο

- Για τις γυναίκες

Τις κυρίες της οικογένειας τις ξαδέρφες, τις θείες - τις πιο απαιτητικές δηλαδή - ήξερα ότι θα τις κερδίσω και θα τις εντυπωσιάσω αν το δώρο ήταν κάποιο fashion κομμάτι που θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν και στο ρεβεγιόν! Έτσι κινήθηκα στοχευμένα και τα καταστήματα Notos με βοήθησαν σε αυτό καθώς βρήκα ακριβώς αυτά που είχα στο μυαλό μου!

Καρό φούστα κλος

Μίνι φόρεμα με κέντημα

- Για τους γκατζεντάκηδες

Στο τέλος της χριστουγεννιάτικης λίστας είναι οι γκατζεντάκηδες της οικογένειας - στη δική μου περίπτωση ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου - οι οποίοι είναι εθισμένοι με την τεχνολογία, επομένως δεν είχα παρά να επισκεφτώ τα Media Markt και να επιλέξω το κατάλληλο tech δώρο για εκείνους και μάλιστα να κάνω την εξαργύρωση όλων των πόντων που συγκέντρωσα με τις προηγούμενες αγορές μου -κίνηση ματ για οικονομία!

Gaming ακουστικά

Ποντίκι υπολογιστή

Shopping tip: Αυτές τις ημέρες, (έως και 31/12), με τις αγορές σας στα καταστήματα: Notos και NotosHome, Μουστάκας και Media Markt με τη χρήση όλων των καρτών της Εθνικής Τράπεζας θα έχετε περισσότερους go4more πόντους, πράγμα που σημαίνει πιο έξυπνες και οικονομικές επιλογές για να κάνετε την δική σας λίστα δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.