ΣΤΙΛ SHOPPING

AESTHET: Αυτός είναι ο απόλυτος online fashion προορισμός για το φετινό καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουνίου 2019

facetune_15-06-2019-17-54-37.jpg

aes•thete ,n (εστέτ): Κάποιος με ευαισθησία στην υψηλή αισθητική

Η υψηλή αισθητική είναι κάτι έμφυτο, αλλά και κάτι που εξελίσσεται και διαμορφώνεται με τα χρόνια. Είναι η ικανότητα του "ματιού" μας να εντοπίζει το όμορφο, το ποιοτικό και πολυτελές.

Αυτό ισχύει και στο κομμάτι της μόδας, ειδικά όσον αφορά την επιλογή των items που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας - και υπάρχει ένας παγκόσμιος προορισμός για online shopping που προσφέρει αυτό ακριβώς. Το AESTHET έχει καθιερωθεί ο top προορισμός για μοναδικά fashion items από τους πιο περιζήτητους Έλληνες σχεδιαστές, όπως Ancient Greek Sandals, Zeus+Dione, Callista Crafts, Ancient Kallos και Lito Fine Jewelry μεταξύ πολλών άλλων.

Το όνομα AESTHET (προφέρεται εστέτ) προέρχεται από την Ελληνική λέξη “aesthetics” (αισθητική) και αναφέρεται στον ορισμό του εστέτ: Την υψηλή αισθητική και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, όπως και τη μοναδική συσκευασία. Αυτές είναι, άλλωστε, οι βασικές του αξίες.

Στόχος του AESTHET είναι να παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες μερικών από των πιο σημαντικών και καταξιωμένων, αλλά και ανερχόμενων Ελλήνων σχεδιαστών, προσφέροντας το απόλυτο online shopping experience. Οπότε, φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε αγορές που θα είναι κομψές, ποιοτικές και stylish, όπως και τα πιο chic δώρα στους αγαπημένους μας.

Εμείς, διαλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας items για το καλοκαίρι του 2019:

Ancient Greek Sandals x Ilias Lalaounis σανδάλια

Ancient Kallos μπλούζα

Stefania Frangista μαγιό

LITO κρεμαστό

Callista Crafts τσάντα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.