ΣΤΙΛ SHOPPING

Xριστούγεννα στο AVENUE - Bρήκαμε τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους μας


Μάρθα Κουμπάνη

20 Δεκεμβρίου 2019

Xριστούγεννα στο AVENUE - Bρήκαμε τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους μας

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και αυτό σημαίνει πως έρχεται η στιγμή να διαλέξουμε δώρα για τους αγαπημένους μας. Το εορταστικό ωράριο έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα και η ατμόσφαιρα τριγύρω γίνεται ολοένα και πιο γιορτινή, με τα φώτα της γιορτής να ανάβουν στους δρόμους και να ζεσταίνουν την ψυχή μας με το πολύχρωμο φως τους.

Αν όμως, υπάρχει ένας προορισμός που τα συνδυάζει όλα τα φετινά Χριστούγεννα, τότε αυτός δεν είναι άλλος από το AVENUE.

Eκεί, μπορούμε να απολαύσουμε ξέγνοιαστες στιγμές shopping και διασκέδασης, και φυσικά να βρούμε τα πιο εντυπωσιακά δώρα για όλη την οικογένεια.

jenny.gr

Λίγο- πολύ, οι περισσότεροι έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τι να επιλέξετε για τον καθένα - και είναι τόσοι πολλοί- από την κολλητή, τον αδερφό σας, τη μαμά και τον σύντροφο, αλλά και τα ανίψια σας. Φυσικά, όταν το μέτρημα όλων αυτών των προσώπων ξεπερνάει τα δάχτυλα του ενός χεριού, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν. Το budget όλων είναι περιορισμένο, ωστόσο δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός. Για να σας το κάνουμε λίγο πιο εύκολο, πήγαμε στο AVENUE και ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα δώρα για όλους -γυναίκες, άντρες και παιδιά- και για κάθε budget.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τις γυναίκες της ζωής σας, κοσμήματα, ανδρικά ενδύματα, παιδικά ρουχαλάκια και παιχνίδια! Όλα είναι στο AVENUE και περιμένουν να το επισκεφτείτε και να τα αποκτήσετε.

Τέλος, αν βρεθείτε στο AVENUE αυτή την εποχή, δεν γίνεται να μην περάσετε από το Cucunari για τις πιο πλούσιες σε γεύσεις, σοκολάτες και ξηρούς καρπούς για να έχετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας τις γιορτές (εκτός από το φανταστικό δώρο) και για να τσιμπολογάτε κι εσείς. 

Κι αν δεν βλέπετε την ώρα για τα πιο super δώρα, μην περιμένετε τον Άγιο Βασίλη, κάντε scroll down κι ανακαλύψτε τα. 

Για εκείνον

jenny.gr

Για εκείνη

jenny.gr
jenny.gr

Για το παιδί

jenny.gr

Καλές αγορές και καλές γιορτές!

Φωτογραφίες: Γιάννης Καρύτσας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.