ΣΤΙΛ SHOPPING

«Honey»: Τo κόλπο για οικονομικότερες ηλεκτρονικές αγορές που γνωρίζουν ελάχιστοι


Μάρθα Κουμπάνη

16 Απριλίου 2020

«Honey»: Τo κόλπο για οικονομικότερες ηλεκτρονικές αγορές που γνωρίζουν ελάχιστοι

Το shopping είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες των περισσότερων γυναικών. Eιδικά το online shopping κρίνεται αυτές τις ημέρες που  #μένουμε_σπίτι απαραίτητο και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο αγορών. 

Είτε ανήκετε στις αμετανόητες fashionistas που θέλουν συνεχώς να ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους με κάθε νέο trend, είτε το χρησιμοποιείτε για τα υπόλοιπα ψώνια του σπιτιού σας, πρέπει να γνωρίζετε πώς να το κάνετε σωστά. Yπάρχουν μερικά έξυπνα tips για ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν αυτό το κόλπο για πιο χαμηλές τιμές.

jenny.gr

Πρόκειται για ένα μαγικό κουμπί με το όνομα Honey. Συνήθως, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε πολλούς διαφορετικούς retailers, με διαφορετικές τιμές.

 

River island/honey
River island/Honey

Το «Honey» είναι μια επέκταση του Chrome που κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι. Το κατεβάζετε δωρεάν από το Google Chrome και κάνει εκείνο όλη τη δουλειά, βρίσκοντας τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Στoυς ιστότοπους που είναι συμβατοί με το «Honey», το λογότυπο του γίνεται πορτοκαλί και πατώντας το, όλοι οι διαθέσιμοι voucher codes και τα κουπόνια εμφανίζονται.

Feel Unique/Honey
Feel Unique/Honey

 

Honey
Honey

Μια σειρά από κωδικούς εμφανίζονται και το ίδιο αυτό το έξυπνο εργαλείο επιλέγει τους συνδυασμούς που συμφέρουν περισσότερο. Τέλειο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.