ΣΤΙΛ SHOPPING

12 υπέροχα φορέματα θα κάνουν το φετινό φθινόπωρο το πιο κομψό από όλα


Μάρθα Κουμπάνη

21 Σεπτεμβρίου 2020

12 υπέροχα φορέματα θα κάνουν το φετινό φθινόπωρο το πιο κομψό από όλα

Φόρεμα < αρχαία ελληνική, φόρημα: φουστάνι, ρούχο γυναικείο, με ή χωρίς μανίκια, που καλύπτει το σώμα με ένα συνήθως μονοκόμματο ύφασμα και φτάνει σε διάφορα μήκη, για διάφορες περιστάσεις. Ή αλλιώς το ρούχο που λάτρεψε, όσο κανένα άλλο η γυναίκα ανά τους αιώνες. Ή αλλιώς το μοναδικό κομμάτι, που μπορεί να αναδείξει καλύτερα την θηλυκότητά μας.

"Το σημαντικό σε ένα φόρεμα είναι η γυναίκα που το φοράει", είχε πει ο θρυλικόs Υves Saint Laurent

Όπως κι αν το πείτε όμως, ένα είναι το σίγουρο. Το φόρεμα είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας ανεξάρτητα την εποχή και μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά μας ή τη διάθεσή μας κάθε μέρα. Μίνι, μίντι ή μάξι, εφαρμοστό ή σε χαλαρή γραμμή, μονόχρωμο ή με prints, δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Φέτος το φθινόπωρο, τα φορέματα δίνουν έμφαση στις άνετες γραμμές, με τις λεπτομέρειες να είναι εκείνες που πρωτοτυπούν και μας κερδίζουν κυριολεκτικά στα σημεία: στις ραφές και τις σούρες, τον γιακά και τον όγκο στα μανίκια. Θα τα φορέσουμε στο γραφείο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη έξοδο μας με τις αγαπημένες μας μπότες ή ankle boots, και θα αισθανθούμε αυτόν τον αέρα αυτοπεποίθησης σε κάθε κίνησή του.

Όσο για τις τάσεις; Πλεκτά και leather dresses είναι τα πιο ενδιαφέροντα new entries, που έρχονται να προστεθούν στα κλασικά καρό και florals, αλλά και τα shirt dresses ταιριάζουν σε όλες.

Δείτε τα δικά μας αγαπημένα στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.