ΣΤΙΛ SHOPPING

Το πιο ρομαντικό κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας


Μάρθα Κουμπάνη

26 Σεπτεμβρίου 2020

Το πιο ρομαντικό κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που θέλουμε να αποπνέουν τα σύνολα μας αυτό είναι κομψότητα. Και αναρωτιόμαστε υπάρχει κάτι πιο chic και θηλυκό από έναν όμορφο φιόγκο; Δεν είναι τυχαίο που οι πιο κομψές γυναίκες, οι Γαλλίδες, έχουν λατρέψει αυτό το αξεσουάρ μέσα στις δεκαετίες. Αυτή τη σεζόν η girly λεπτομέρεια εντοπίζεται κυρίως πάνω σε "ενήλικα" και αυστηρά πουκάμισα και μπλούζες από πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι και satin. To αποτέλεσμα είναι preppy, ενώ αν το σχέδιο περιλαμβάνει και έντονους ώμους δείχνει πιο bossy.

Oι αποχρώσεις είναι pastel και muted και αφήνουν τη λάμψη των υφασμάτων αυτών να εκφράσει το vintage χαρακτήρα και τα feminine vibes. Τα πουκάμισα με pussy-bow φοριούνται τόσο στο γραφείο όσο και σε μια βραδινή έξοδο, στην οποία στόχος σας είναι να εντυπωσιάσετε, (τολμήστε ένα με ανοιχτή πλάτη για αυτή την περίσταση).

Αυτή η ρομαντική πλευρά τους όμως, δεν είναι και η μοναδική: Οι denim ή δερμάτινες εκδοχές έχουν κάτι το grunge που μας αρέσει. Τα πουκάμισα και οι μπλούζες αυτού του στιλ συνδυάζονται με ψηλόμεσα τζιν και φαρδιά παντελόνια αλλά και midi φούστες με πιέτες ή slip skirts που αναδεικνύουν με αισθησιασμό τις καμπύλες. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα που δένουν στο λαιμό για να διαλέξετε.

Δείτε τη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.