ΣΤΙΛ SHOPPING

Έτσι θα φορέσουμε τις φούστες μας τώρα που η θερμοκρασία έπεσε


Μάρθα Κουμπάνη

30 Οκτωβρίου 2020

Έτσι θα φορέσουμε τις φούστες μας τώρα που η θερμοκρασία έπεσε

Οχειμώνας, με όλο το κρύο και την παγωνιά, είναι μια εποχή του χρόνου που απαιτεί περισσότερη δημιουργικότητα. Καθώς η θερμοκρασία πέφτει, τόσο περισσότερο τυλιγόμαστε μέσα σε oversized πανωφόρια που καλύπτουν το outfit μας.

Τότε είναι που τα αξεσουάρ αναλαμβάνουν να σώσουν την κατάσταση και να κάνουν την διαφορά. Φέτος τον χειμώνα, οι πιο στιλάτες γυναίκες επιλέγουν ένα αξεσουάρ που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση, κοστίζει ελάχιστα και υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σας. Οι influencers επιλέγουν τα πιο ιδιαίτερα καλσόν με prints, που θα τις κρατήσουν ζεστές, αλλά ταυτόχρονα τραβούν τα βλέμματα στα πόδια τους.

Το λευκό έχει επιστρέψει για τα καλά, τα μοτίβα είναι μικρά και επαναλαμβανόμενα και τα καλσόν γίνονται το αγαπημένο αξεσουάρ, ιδανικό για πειραματισμούς σε διαφορετικά outfits. Τα κορίτσια της μόδας τα φορούν με φαινομενικά αταίριαστα, με την πρώτη ματιά κομμάτια, από midi φούστες μέχρι dad sneakers, όμως και πάλι το αποτέλεσμα τις δικαιώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.