ΣΤΙΛ SHOPPING

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να κάνετε χριστουγεννιάτικα δώρα με στιλ


10 Δεκεμβρίου 2020

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να κάνετε χριστουγεννιάτικα δώρα με στιλ

Κάθε στιγμή που κάνουμε ένα δώρο είναι μαγική! Όταν φτάνει όμως η στιγμή να το διαλέξουμε για τον αγαπημένο φίλο ή συγγενή, δε βρίσκουμε το χρόνο ή τη δημιουργικότητα για να βρούμε το κατάλληλο! Το e-shop www.musescorfu.gr σου δίνει την δυνατότητα να χαρίσεις μια δωροεπιταγή αξίας 50€, 100€, 200€ , 300€  και να προσφέρεις στο αγαπημένο πρόσωπο τη χαρά της επιλογής ανάμεσα πολύ ιδιαίτερες και εκλεπτυσμένες δημιουργίες Ελλήνων καλλιτεχνών αλλά και  Ελληνικές συλλογές ρούχων , αξεσουάρ & home ! Γιατί τελικά, είναι καλύτερο τα δώρα μας να αντανακλούν τις επιθυμίες των αγαπημένων μας προσώπων.

To musescorfu.com είναι ένα inspirational Greek concert E-shop μία ιδέα που ζωντάνεψε στο νησί της Κέρκυρας που βρίσκεται και το φυσικό κατάστημα. Πρόκειται για ένα concept E-shop το οποίο συνδυάζει την παράδοση, την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τη σύγχρονη τέχνη και τη μόδα μέσω της παρουσίασης εξαιρετικών, εκλεπτυσμένων και εναλλακτικών ελληνικών συλλογών και Ελλήνων καλλιτεχνών.

Πληροφορίες για τις gift cards

jenny.gr

H διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση της, είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία πώλησής της. Μετά την παρέλευση της άνω 6μηνης προθεσμίας, η gift card απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή αντικατάστασή της.
Η gift αγοράζεται και εξαργυρώνεται αποκλειστικά από το www.musescorfu.com . Η χρήση της gift card γίνεται εφάπαξ και για το σύνολο του ποσού της.
Η gift card δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα είδη τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.