ΣΤΙΛ SHOPPING

Μinimal, but still glam: Tο μαύρο φόρεμα γίνεται ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής


Μάρθα Κουμπάνη

9 Δεκεμβρίου 2020

Μinimal, but still glam: Tο μαύρο φόρεμα γίνεται ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες. Περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια μας και απολαμβάνουμε τα μικρά πράγματα περισσότερο από ποτέ. Το social dinstancing μπορεί να μας περιορίζει στο σπίτι με λίγους και καλούς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να δείχνουμε εντυπωσιακές την Παραμονή τω Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σίγουρα τα σύνολά μας θα είναι λιγότερο fancy, χωρίς πολλές παγιέτες και υπερβολές, πιο minimal με μικρές δόσεις λάμψης που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από το διαχρονικό L.B.D, (σσ μικρό μαύρο φόρεμα); Το μαύρο φόρεμα έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην γκαρνταρόμπα ως το απόλυτο επίσημο ένδυμα, με κομψότητα ανεξίτηλη στο χρόνο, ενώ είναι ευέλικτο, ευκολοφόρετο και αβίαστα σέξι.

Κοινώς, MUST HAVE.

Kαι ενώ προβληματιζόμαστε για το τι θα φορέσουμε στην αλλαγή του χρόνου, για να τον αποχαιρετήσουμε μια και καλή, όλες έχουμε στη ντουλάπα ένα μαύρο φόρεμα. 90's, βελούδινο, ντραπέ ακόμα και πλεκτό θα είναι ο πρωταγωνιστής. Θα το συνδυάσουμε σίγουρα με τα πιο εντυπωσιακά μας κοσμήματα και με πρωτότυπους -πιο προσγειωμένους από το συνηθισμένο- συνδυασμούς.

Ανακαλύψτε τους και επιλέξτε το δικό σας LBD ανάμεσα στα ωραιότερα.

Mε καλσόν σε statement απόχρωση

Mε μαύρο καλσόν και άνετες γόβες με χρώμα

Πλεκτό με φλατ μπότες

Mε λευκό γιακά και loafers ή oxfords

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.