ΣΤΙΛ SHOPPING

Tα ωραιότερα fashion δώρα για την γιορτή της μητέρας


The Jennettes

29 Απριλίου 2021

Tα ωραιότερα fashion δώρα για την γιορτή της μητέρας

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν γιορτάσουμε το Πάσχα και οι περισσότερες να προετοιμάζουμε το γιορτινό τραπέζι. Τα μαγαζιά λειτουργούν με click away και click in shop, όμως την ερχόμενη εβδομαδα ακολουθούν ορισμένες αργίες κι έτσι τα μαγαζιά θα είνα κλειστά. Σε περίπτωση που με όλες αυτές τις ετοιμασίες το ξεχάσατε, την Κυριακή 9 Μαϊού γιορτάζει το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Είναι η γιορτή της μητέρας.

Και δεν θέλουμε με τίποτα να χάσουμε χρόνο και να μην βρούμε το ιδανικό δωράκι.

Οι μέρες που χαρίζαμε στην μαμά μας χειροποιήτα βραχιόλια από πολύχρωμες χάντρες, ζωγραφιές και χειροτεχνίες αποτελούν (πολύ) μακρινό παρελθόν. Πλέον όμως, είμαστε γυναίκες -ή και μητέρες- και ξέρουμε πολύ καλά ότι η μαμά μας αξίζει τα πάντα. Ειδικά, ένα δώρο έκπληξη που θα θυμάται για πολύ καιρό.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές δώρων για κάθε στιλ και γούστο, όπως και για όλα τα διαφορετικά budgets. Από μια καλή τσάντα σε ένα εξατομικευμένο αξεσουάρ, ένα κολιέ, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια. Ένα φόρεμα για το καλοκαίρι που ακολουθεί τις τάσεις της σεζόν, ή ένα κλασικό fashion item που θα φορά για πολλά χρόνια. Ό,τι κι αν επιλέξετε είναι μια καλή ευκαρία να της δείξετε την αγάπη σας.

Εμείς κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε ιδέες για δώρα που η μαμά σας θα λατρέψει.