Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν: Tα κομμάτια που θα κάνουν update στο στιλ σας

The Jennettes
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ημερολογιακά η πρώτη Κυριακή ήταν η Κυριακή του Πάσχα. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με όλες τις τάσεις της μόδας σε ρούχα και αξεσουάρ.

Φορέματα, φούστες και δροσερά tops και πουκάμισα είναι μόνο μερικά από αυτά που υπάρχουν στη λίστα επιθυμιών μας εν όψει καλοκαιριού. Το shopping πάντα μας φτιάχνει την διάθεση και τώρα το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Tα πιο δημοφιλή και αγαπημένα μας high street brands ρίχνουν τις τιμές κι εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε μια βόλτα και να χαζέψουμε τα ράφια τους - ηλεκτρονικά με click away ή από κοντά με click in shop. 

Tώρα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαiρία για να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα αέρινα και ελαφριά κομμάτια που θα μας οδηγήσουν με στιλ στο καλοκαίρι, αλλά και επενδύουμε -γιατί όχι- σε κομμάτια που θα φορέσουμε και το φθινόπωρο - όπως εκείνο το stylish jacket- , σαν γνήσιες smart shoppers.

Εμείς βρήκαμε τα must haves που κάθε γυναίκα πρέπει να αποκτήσει σε αυτές τις εκπτώσεις.