ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα απαραίτητα του καλοκαιρινού στιλ


The Jennettes

16 Μαΐου 2021

Τα απαραίτητα του καλοκαιρινού στιλ

Σαν να μύρισε καλοκαιράκι. Η θερμοκρασία όλο και ανεβάινει και αυτή η ξαφνική αίσθηση ελευθερίας μας έχει συνεπάρει. Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες με την οικογένεια ή τις φίλες μας και να απολάυσουμε τον υπέροχο καιρό χωρίς να έχουμε το άγχος του SMS. Χωρίς να κρατάμε ρολόι για να προλάβουμε να ψωνίσουμε όλα τα απαραίτητα. Φυσικά οι βόλτες μας περιλαμβάνουν ατελείωτο shopping, (στα φυσικά καταστήματα έχει άλλη χάρη) που τοσο μας είχε λείψει.

Είναι άλλωστε το τέλειο timing για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και το στιλ μας ενόψει καλοκαιριού. Και μπορεί ακόμα οι φετινές διακοπές να είναι αβέβαιες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το στιλ στην πόλη θα είναι κάτι λιγότερο από ενημερωμένο και κομψό.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από μια Κυριακάτικη βόλτα στους διαδρόμους του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου;

Όχι δεν έχουμε μπερδέψει τις ημέρες απλώς το Golden Hall είναι ανοιχτό σήμερα Κυριακή 16/5  από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 και μας περιμένει για να κάνουμε δικά μας τα πιο elegant και stylish items.

Όσο για το πού πρέπει να επενδύσετε, μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Βρήκαμε όλα εκείνα τα fashion items που ορίζουν το στιλ του φετινού καλοκαιριού (το οποίο αναμένεται να είναι από τα ωραιότερα -πάντα με ασφάλεια-). 

Πρώτα στην λίστα μας ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό φόρεμα, ένα τζιν για όλες τις ώρες και φυσικά ο πρωταγωνιστής κάθε καλοκαίρι - το μαγιό.

Ακόμα όμως κι αν δεν καταφέρετε να βρεθείτε την Κυριακή στο ανοιχτό Golden Hall, υπάρχει πάντα στο site του η κατηγορία House Of Style.

Αυτά είναι όλα όσα θα αποκτήσουμε:

1.Το φόρεμα με πολύχρωμα prints

jenny.gr

 

The Greek Designers Store 275.00 €

2. To τζιν για όλες τις ώρες

jenny.gr

Diesel 201.00 €

3. Το διαχρονικά κομψό λευκό πουκάμισο

jenny.gr

Nara Camicie 95.00 €

4. Το navy top

jenny.gr

5226 Celia Kritharioti

5. Oι αστραφτεροί κρίκοι

jenny.gr

Lalaounis 860.00 €

 

6. Το απαραίτητο για τον ήλιο ψάθινο καπέλο

jenny.gr

Evita Peroni 100.00 €

7. Statement γυαλιά ηλίου

jenny.gr

 

Grand Optical 189.00 €

8. Η mini bag που πάει με όλα

jenny.gr

Kessaris 2.040 €

9. Το σέξι μπικίνι

jenny.gr

Calzedonia 20.00 € 

jenny.gr

Calzedonia 10.00 €

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.