ΣΤΙΛ SHOPPING

To κόσμημα που θα απογειώσει το beach look σας με μία κίνηση


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιουλίου 2021

To κόσμημα που θα απογειώσει το beach look σας με μία κίνηση
To κόσμημα που θα απογειώσει το beach look σας με μία κίνηση

Πίσω στο 2002, η J.Lo τραγουδούσε Jenny From The Block και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε αγκαλιά με τον Βen Affleck στο σκάφος τους να απολαμβάνουν τον ήλιο. Εκείνη φορούσε ροζ μπικίνι και στη μέση της λαμπύριζε μια body chain.

Moιάζει σαν να έχουμε deja vu, όμως είναι αλήθεια πως εκτός από τον έρωτα τους που αναζωπυρώθηκε, το ίδιο συνέβη και με την hot τάση στα κοσμήματα.

Η αλυσίδα σώματος είναι σίγουρα ένα σέξι αξεσουάρ, φτιαγμένο για τις πιο τολμηρές που θέλουν να εντυπωσιάσουν. Φορεμένο πάνω από το μπικίνι ή ακόμα και σαν διακοσμητικό στοιχείο πάνω από T-shirt, ή μέσα από το ανοιχτό σακάκι σας, το body chain είναι ικανό να απογειώσει, όχι μόνο το beach look αλλά και κάθε άλλη εμφάνιση.

Από λεπτές και διακριτικές μέχρι πιο μάξιμαλ και statement, αυτή τη σεζόν είναι must για να δώσετε ενδιαφέρον στο μαγιό ή το slip dress σας.

Μια body chain μπορεί να γίνει το πιο ελκυστικό στοιχείο σε ένα look!

Λίγους μήνες πριν η Ηailey Bieber φορούσε κι εκείνη ροζ μπικίνι και το σέξι κόσμημα κρεμόταν από τη μέση της. Τα κορίτσια της μόδας το έχουν ήδη υιοθετήσει στις εμφανίσεις τους στην παραλία ή την πισίνα.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες body chains για να επιλέξετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.