ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ωραιότερα blazers της αγοράς για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

27 Αυγούστου 2021

Τα ωραιότερα blazers της αγοράς για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο
Τα blazers που θα κάνουν κάθε εμφάνιση να δείχνει tailored

Φθινόπωρο σημαίνει ένα ελαφρύ πανωφόρι ριγμένο με στιλ στους ώμους και δε μπορούμε να σκεφτούμε τιίποτα καλύτερο από ένα blazer.

Eίναι το ιδανικό πανωφόρι για τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα στις δύο εποχές, γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα blazers της αγοράς: για να τα φορέσετε σε ανανεωμένα office looks από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς και σε μια πιο formal βραδινή έξοδο.

Πάνω από το αγαπημένο σας φαρδύ τζιν παντελόνι και με μποτάκια και πάνω από ένα αισθησιακό slip dress με πέδιλα το βράδυ.

Αυτή τη σεζόν, οι τόνοι πέφτουν και βλέπουμε τα ουδέτερα χρώματα να πρωταγωνιστούν. Το φθινόπωρο του 2021, η μεγάλη επιστροφή είναι τα δερμάτινα blazer, απολύτως minimal και χωρίς κανένα διακοσμητικό στοιχείο.

Το σακάκι είναι, πλέον, ένα από τα must-have και πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Τις τελευταίες σεζόν, το βλέπουμε -σχεδόν- να κυριαρχεί στις πιο fashionable street style εμφανίσεις.

Είναι ένα κομμάτι που χαρίζει δυναμισμό και σοφιστικέ στιλ σε κάθε εμφάνισή μας.

Το ανδρόγυνο και αυστηρό στιλ που αποπνέει μας αρέσει τόσο που ένα μόνο χρώμα και σχέδιο δεν αρκεί. Για φέτος την άνοιξη τα σακάκια χρωματίζονται σε όλο το φάσμα του ουράνιου τόξου. Δεν λείπουν τα ρομαντικά και θηλυκά μοτίβα, ενώ και το δέρμα δίνει το παρών ανάμεσα στα blazer trends.

Συχνά γίνονται τολμηρά, έχουν τονισμένους ώμους ή ζώνη που τονίζει την μέση.

Βρείτε το δικό σας αγαπημένο blazer.