ΣΤΙΛ SHOPPING

Chic & Comfy: Tα πιο κομψά παντελόνια του φθινοπώρου για κάθε γυναίκα


Μάρθα Κουμπάνη

13 Οκτωβρίου 2021

Chic & Comfy: Tα πιο κομψά παντελόνια του φθινοπώρου για κάθε γυναίκα
Chic & Comfy: Tα πιο κομψά παντελόνια του φθινοπώρου για κάθε στιλ

Καθημερινά περνάμε πολλές ώρες στο γραφείο και στον δρόμο και αν κάτι χρειαζόμαστε είναι η άνεση στο ντύσιμο μας. Τα παντελόνια είναι μονόδρομος για τις ημέρες με φορτωμένο πρόγραμμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στερούνται σε στιλ και κομψότητα.

Μία από τις κύριες τάσεις στις συλλογές της του φθινοπώρου του 2021 ήταν η χαλαρή εκδοχή των suit trousers. To παντελόνι αυτό δεν φοριέται πλέον τόσο σε κοστούμι, αλλά αποκτά loose γραμμή.

Εκτός όμως από αυτό το ενδιαφέρον στιλ, φέτος αγαπάμε το πλεκτό παντελόνι (κατά προτίμηση σε τόνους του σπασμένου λευκού και κρεμ), την επιστροφή του χακί και το μαύρο παντελόνι που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή.

Με άνετη και χαλαρή εφαρμογή και μοναδικό, δικό τους χαρακτήρα, θα σας χρίσουν την πιο στιλάτη του γραφείου -και όχι μόνο. Τα prints "ξεφαντώνουν" και έρχονται για να σας φτιάξουν το κέφι σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Την ίδια στιγμή τα δερμάτινα έρχονται να χαρίσουν δυναμισμό και glam στις εμφανίσεις μας.

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα. Θα τα φορέσουμε τώρα με cute cardigans, skackets και κλασικά πουκάμισα με καζάκα από πάνω. Loafers και sneakers θα ολοκληρώσουν τα πιο πρακτικά αλλά ενδιαφέροντα λουκ με παντελόνι την άνοιξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.