ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα party flats που θα αντικαταστήσουν τα τακούνια στις φετινές γιορτές


Μάρθα Κουμπάνη

11 Δεκεμβρίου 2021

Τα party flats που θα αντικαταστήσουν τα τακούνια στις φετινές γιορτές
Aυτά τα flats φτιάχτηκαν για party. Με αυτά θα χορεύουμε όλο το βράδυ

Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές φτάνει στο τέλος της εμείς, καθώς μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σχεδιάζουμε τα γιορτινά μας looks. Αυτή την φορά θα είμαστε τόσο glam και εντυπωσιακές όσο δεν καταφέραμε το 2020, γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας.

Το 2022 υποσχόμαστε ότι θα μας βρει με τα πιο πολυτελή και festive σύνολα να χορεύουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και αφού βρήκαμε το τέλειο Party dress με παγιέτες ή φτερά, αναζητάμε το κατάλληλο flat ζευγάρι παπούτσια για να το συνδυάσουμε.

Όσο δελεαστική και είναι η ιδέα να φορέσουμε τα πιο ψηλά τακούνια μας σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με πονεμένα πόδια και φουσκάλες. Χρειαζόμαστε ένα κομψό ζευγάρι flat παπούτσια τα οποία ωστόσο, να μη στερούνται ούτε σε στιλ και λάμψη. Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές φλατ παπούτσια τα οποία συνδυάζουν την απαραίτητη άνεση και το πολυπόθητο bling-bling εφέ που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Εμείς κάναμε μία έρευνα αγοράς και βρήκαμε τα πιο chic party flats για να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο για τα looks των γιορτών. Περιλαμβάνουν κρύσταλλα, βελούδινη ή σατέν υφή, φιόγκοι και θηλυκότητα που ανταγωνίζεται αυτή των high heels.

Ανακαλύψτε τα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.