ΣΤΙΛ SHOPPING

Elegant και διαχρονικές: 10 υπέροχες συνθετικές γούνες για τον χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

17 Δεκεμβρίου 2021

Elegant και διαχρονικές: 10 υπέροχες συνθετικές γούνες για τον χειμώνα
Οι πιο κομψές συνθετικές γούνες υπόσχονται να σας κρατήσουν ζεστές και stylish

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για δριμύ κρύο και χιόνι το Σαββατοκύριακο. Αντί να σας ρίχνει αυτό σκεφτείτε πως έχετε περισσότερες ευκαιρίες να φορέσετε τα πιο πλούσια και εντυπωσιακά πανωφόρια, όπως και τις ζεστές faux furs σας. Μια γούνα είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα όχι μόνο γιατί θα σας κρατήσει ζεστές, αλλά και για να να εξασφαλίσει glam χειμερινές εμφανίσεις.

Ιδιαίτερα καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές, μια συνθετική γούνα είναι το ιδανικό πανωφόρι για να ολοκληρώσετε μια επίσημη εμφάνιση με φόρεμα ή ακόμα και κοστούμι. Ανεξάρτητα από το μήκος ή το χρώμα της έχει την ιδιότητα να δείχνει πολυτελής. Η υφή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο: βελούδινη ή μπουκλέ, είναι ικανή να απογειώσει κάθε outfit.

Jenny.Gr

Eίτε λοιπόν πρόκειται για μια βόλτα στο χιόνι (που ελπίζουμε να πέσει και στην πόλη), είτε για μια βραδινή έξοδο για δείπνο, με ένα θηλυκό, αλλά κάπως «γυμνό« φόρεμα, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να επενδύσετε σε μία faux fur.

Με τόσα brands που καταργούν την πραγματική γούνα η faux fur αναδεικνύεται η τέλεια εναλλακτική. Πράγματι η Kering, μητρική εταιρεία λιανοπωλητών πολυτελείας Gucci, Balenciaga, Saint Laurent και Bottega Veneta - ήταν ο πιο πρόσφατος μεγάλος οίκος μόδας που ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην αληθινή γούνα-. Το 2018, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε γούνα ζώων από τα shows της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. To Νο Fur κίνημα έχει εξαπλωθεί από τότε σε Ευρώπη και στις ΗΠΑ, με εταιρείες όπως οι Prada, Versace, Calvin Klein και Chanel να δεσμεύονται να την καταργήσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.