ΣΤΙΛ SHOPPING

10 party bags ολοκληρώνουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα βραδινά σύνολα


Μάρθα Κουμπάνη

24 Δεκεμβρίου 2021

10 party bags ολοκληρώνουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα βραδινά σύνολα
Μοναδικές party bags για μοναδικά party looks

Λίγες μέρες για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και μπορεί για τις περισσότερες από εμάς η 25η Δεκεμβρίου να είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και τους πολύ στενούς μας φίλους, με ένα πλούσιο τραπέζι με γιορτινά εδέσματα, όμως η παραμονή είναι αφιερωμένη στον χορό.

Ακόμα όμως κι αν δεν είμαστε καλεσμένες σε party όλο και κάποια έξοδο θα έχουμε κανονίσει, στην οποία θέλουμε να είμαστε λαμπερές και φσικά το outfit μας festive και εντυπωσιακό.

Και αφούν βρήκαμε τα ωραιότερα κοστούμια ή φορέματα με παγιέτες, εντοπίσαμε τα πιο κομψά party heels, αλλά και flat παπούτσια για να τα συνδυάσουμε, μένει το μικρό αλλά glam τσαντάκι που θα μεταφέρει με στιλ τα απαραίτητα.

Tα τελευταία χρόνια οι τάσεις στις βραδινές τσάντες περιστρέφονται γύρω από τις mini bags, τσάντες με αλυσίδες και λογότυπα και πουγκιά, φτιαγμένα από πολυτελή υλικά και με αστρεφτερές λεπτομέρειες. Πολλές φορές έχουν έντονες αποχρώσεις και είναι στολισμένες με κρύσταλλα, χάντρες ή φτερά. Αλλες έχουν ανατρεπτικά σχήματα και σχέδια.

Εμείς εντοπίσαμε τα τσαντάκια που ξεχωρίζουν στις φετινές γιορτές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.