ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι πιο stylish επιλογές για τις χειμερινές σας αποδράσεις


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιανουαρίου 2022

Οι πιο stylish επιλογές για τις χειμερινές σας αποδράσεις
Photo credit: Δώρα Δημητρίου
Οι πιο stylish επιλογές για τις χειμερινές σας αποδράσεις
Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

Το χιόνι ήρθε και για λίγο μας μεταμόρφωσε σε μικρά παιδιά. Βγήκαμε με φίλους στα κοντινά πάρκα και δρόμους, παίξαμε χιονοπόλεμο, φτιάξαμε χιονανθρώπους και σχηματίσαμε αγγέλους στην αφράτη κατάλευκη επιφάνεια του. Καθώς οι μέρες περνούν το χιόνι λιώνει και μένουμε να αναρωτιόμαστε πότε θα το ξαναδούμε, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης.

Μην πέφτετε! Ο χειμώνας είναι εδώ και η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή. Επιπλέον το επόμενο διάστημα μας επιφυλλάσσει δύο τριήμερα και θα τα εκμεταλευτούμε για μια χειμερινή απόδραση, έστω και κοντινή σε βουνό (χιόνι κανείς;) ή στη θάλασσα. Ό,τι κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες για το κρύο.

Εμείς έχουμε ήδη οργανωθεί. Ξέρουμε τι θα φορέσουμε στην επόμενη χειμερινή απόδραση. Μια βόλτα στο αγαπημένο μας Golden Hall αρκεί για να εξοπλιστούμε με όλα τα απαραίτητα, ρούχα και αξεσουάρ, που θα μας εξασφαλίσουν ζεστές και κομψές εμφανίσεις.

1. Το maxi μάλλινο παλτό

Elegant και ζεστό, το μακρύ παλτό επιστρέφει στην πιο θηλυκή εκδοχή του: σε κλασικό και ευκολοφόρετο καρό και με ζώνη που τονίζει την μέση.

Jenny.Gr

Benetton

2. Tα μοντέρνα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε εξόρμηση ακόμα κι αν είναι χειμερινή. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με 70s οversized φακούς. Έτσι αν για παράδειγμα βρεθείτε σε ένα χιονοδρομικό θα αντιμετωπίσετε με στιλ την αντανάκλαση του ηλίου πάνω στο χιόνι.

Jenny.Gr

Grand Optical

3. To πανωφόρι με γούνινες λεπτομέρειες

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν είναι οι γούνινες λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ. Τα γούνινα στοιχεία προσδίδουν cozy αίσθηση και μια ρετρό, πολυτελή πινελιά στις εμφανίσεις σας.

Jenny.Gr

Falconeri

4. To cozy πουλόβερ και κλασικό parka

Αν πρέπει να πάρετε μαζί σας μόνο δύο κομματια τότε αυτά πρέπει να είναι ένα ζεστό μάλλινο πουλόβερ -προαιρετικά με ζακάρ σχέδια- και ένα parka με κουκούλα. Ταιριάζει με όλα και θα σας προστατεύσει από το κρύο.

Jenny.Gr

American Eagle

5. Tα cool sneakers

Τα sneakers -μποτάκια είναι η επιτομή του coolness και είναι τέλεια εναλλακτική για τις κλασικές μπότες σας.

Jenny.Gr

Vans

6. Η πλεκτή καζάκα

Είναι πιθανό στην εκδρομή σας να χρειαστεί να κάνετε layering για να μείνετε ζεστές. Μια πλεκτή καζάκα, το αγαπημένο trend των fashionistas και ένα λευκό πουκάμισο από μέσα είναι η τέλεια βάση.

Jenny.Gr

Scotch & Soda

7. Tα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα ή αλλιώς hiking boots

Τα hiking boots ή αλλιώς τα μποτάκια με τη τρακτερωτή σόλα εγγυώνται άνεση και προστασία ακόμα και στις πιο exreme καιρικές συνθήκες.

Jenny.Gr

DKNY

8. Ένα κομψό set ταξιδιού

Και που θα τα μεταφέρετε όλα αυτά; Φυσικά θα χρειαστείτε ένα κομψό σετ ταξιδιού σε ουδέτερη απόχρωση.

Jenny.Gr

Bag Stories

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.