ΣΤΙΛ SHOPPING

After work drinks: Τα καλύτερα items για να απογειώσετε το office look την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

19 Μαΐου 2022

After work drinks: Τα καλύτερα items για να απογειώσετε το office look την άνοιξη
Τα οκτώ καλύτερα items για ένα look που απογειώνει τις εξόδους μετά το γραφείο.

Mε το καλοκαίρι να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, το μυαλό μας αναζητά συνεχώς τρόπους διαφυγής από την καθημερινότητα. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ώρες στην δουλειά περνούν πιο δύσκολα και η σκέψη μας δραπετεύει με κάθε ευκαιρία σε παραλίες και νησιά. Ο νους μας ταξιδεύει σε χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους και δροσιστικά cocktails. Για αυτό μέχρι το Σαββατοκύριακο και την επόμενη απόδραση διοργανώνουμε after work drinks με συναδέλφους ή φίλους, για να αποσυμπιεστούμε από την ρουτίνα και να διασκεδάσουμε.

Όσο για το look μας, δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ. Με μικρές αλλαγές/προσθήκες μπορούμε πολύ εύκολα να μετατρέψουμε το office look μας σε ένα κομψό βραδινό σύνολο, το οποίο θα έχει και summer vibes!

Σύμμαχός μας σε αυτό το αγαπημένο μας Golden Hall. Eμείς επισκεφτήκαμε τα καταστήματά του και εντοπίσαμε τα items που θα το πετύχουν.

1. Η κομψή tote bag με χρώμα

Μια ευρύχωρη tote bag είναι ιδανική για να μεταφέρει με στιλ όλα τα απαραίτητα μιας απαιτητικής μέρας στη δουλειά. Επιλέξτε μία με pop χρώμα, που μπορείτε να την κρατήσετε σε μια έξοδο.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Type Center

2. Τα fancy ψηλοτάκουνα

Αν πρόκειται να αλλάξετε κάτι από το πρωϊνό σας look, αυτό είναι τα παπούτσια.. Ένα αστραφτερό ζευγάρι τακούνια μπορεί να φορεθεί με κοστούμια, midi φούστες και φορέματα, για να κλέψουν την παράσταση.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Haralas

3. H κομψή jumpsuit

Μια ολόσωμη φόρμα είναι super stylish επιλογή για το γραφείο, αλλά και μετά. Ανανεώστε το μακιγιάζ σας, κρατήστε μια mini bag και κάντε switch τα flat παπούτσια με άνετα τακούνια.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Regalinas

4. To halter neck top

Το halter neck top είναι γοητευτικό και θηλυκό. Αποκαλύπτει τους ώμους και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε ένα με prints για extra πόντους στιλ.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Nara Camicie

5. Pouch Bag

H pouch bag είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας και ένας γρήγορος (και έξυπνος) τρόπος να μετατρέψετε ένα look σε βραδινό/επίσημο. Χωράει τα απαραίτητα και, παρά το μικρό της μέγεθος, αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. Εμείς βρήκαμε την δική μας στο πιο καλοκαιρινό χρώμα.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Coccinelle

6. Η stylish βερμούδα

Όσο ο υδράργυρος σκαρφαλώνει, επιλέγουμε πιο δροσερά ρούχα και για το γραφείο. Μια βερμούδα σε φαρδιά paperbag γραμμή είναι styish και ιδανική για την ζέστη.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Twinset

7. Moντέρνα γυαλιά ηλίου

Τα αξεσουάρ είναι γνωστό ότι μπορούν να απογειώσουν μία εμφάνιση και αυτά τα γυαλιά ηλίου έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Η μέρα έχει μεγαλώσει αρκετά και το πιο πιθανό είναι ότι τα after work drinks θα σας βρουν με το βλέμμα στραμμένο σε κάποιο ηλιοβασίλεμα.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

Occhio Papavassiliou

8. To elegant shirt-dress

Διαχρονικό και feminine, το shirt dress είναι ο ήρωας της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Για καλοκαιρινά outfits που αποπνέουν κομψότητα, επιλέγουμε ένα από δροσερό, λινό ύφασμα και γλυκιά απόχρωση.

Jenny.Gr
Photo credit: Δώρα Δημητρίου

COS

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.