ΣΤΙΛ SHOPPING

Βρήκαμε όλα τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή σου βαλίτσα στο Mediterranean Cosmos


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουνίου 2022

Βρήκαμε όλα τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή σου βαλίτσα στο Mediterranean Cosmos
Photo credits: Unsplash
Βρήκαμε όλα τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή σου βαλίτσα στο Mediterranean Cosmos

Καλοκαιράκι και δεν βλέπουμε την ώρα για τις διακοπές. Όλον αυτόν τον καιρό περιμένουμε πώς και πώς αυτή τη στιγμή που θα αποδράσουμε από την καθημερινότητα, θα αφήσουμε τις έγνοιες πίσω και θα ξεκουραστούμε επιτέλους. Τα νησιά μας καλούν να τα επισκεφτούμε και να απολαύσουμε στιγμές ελευθερίας και χαλάρωσης, δημιουργώντας αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Πριν φύγουμε, (πρέπει να) τα έχουμε προετοιμάσει όλα. Ακόμα κι αν οι διακοπές αργούν για κάποιους, όλο και κάποια κοντινή εκδρομή θα έχει προγραμματιστεί και η βαλίτσα των διακοπών είναι έτοιμη για την επόμενη εξόρμηση, όσο κοντά ή μακριά κι αν είναι αυτή.

Η δική μας βαλίτσα περιλαμβάνει όλα τα essentials για ένα ενημερωμένο καλοκαιρινό στιλ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Από τα μοναδικά μαγιό, τις άνετες σαγιονάρες, τα κοκτέιλ φορέματα και τα αρώματα, μέχρι τα αντηλιακά, τα αξεσουάρ για όλες τις ώρες και τα παπούτσια για τις βραδινές εμφανίσεις. Για να τα αποκτήσουμε, μια επίσκεψη στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο Meditterranean Cosmos είναι αρκετή. Εκεί, ξέρουμε ότι θα βρούμε όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι, ενώ θα απολαύσουμε τις βόλτες στους δροσερούς του διαδρόμους!

1. Το λευκό sundress

To λευκό φόρεμα είναι σχεδόν συνώνυμο του καλοκαιριού. Είναι εκείνο που θέλουμε να φοράμε κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς ξεχωρίζει για την απλότητα και την κομψότητά του. Δείχνει chic, τόσο με flat δερμάτινα σανδάλια, όσο και με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, ενώ μπορεί να φορεθεί ακόμα και στους γάμους που είμαστε καλεσμένες.

Jenny.Gr

Axel Accessories, Mediterranean Cosmos

2. Το maxi φόρεμα με cut outs

Το μάξι φόρεμα είναι απαραίτητο στην βαλίτσα των διακοπών. Επιλέξτε ένα, σε ζεστή καλοκαιρινή απόχρωση που θα εντυπωσιάσει, για μια επίσημη περίσταση, όπως ένας γάμος. Τα cut outs στη μέση το κάνουν ακόμα πιο sexy και γοητευτικό. Ό,τι χρειαζόμαστε, δηλαδή, για ασυναγώνιστες εμφανίσεις.

Jenny.Gr

Maxi dress, Access Fashion, Mediterranean Cosmos

3. Τα άνετα και κομψά σανδάλια

Αν πρόκειται να πάρουμε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια μαζί μας στις διακοπές, τότε σίγουρα θα είναι ένα άνετο και κομψό σανδάλι από δέρμα και ανατομικό πάτο. Αυτή η χειροποίητη σαγιονάρα της παγκοσμίως αναγνωρισμένης εταιρείας Mephisto. Πολύ μαλακό δέρμα άριστης ποιότητας εσωτερικά και εξωτερικά. Ανατομικό πέλμα αφρώδους υλικού βασισμένο στην soft-air technology. Σόλα από 100% φυσικό καουτσούκ που απορροφά τους κραδασμούς. Ιδανικό για όσες αγαπούν το περπάτημα. Ένα best-seller σχέδιο της εταιρείας, που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε.

Jenny.Gr

MEPHISTO Σαγιονάρες Ανατομικά Σακελλάρη, Mediterranean Cosmos

4. Τα bohemian clogs

Tα clogs, ή αλλιώς τα γνωστά μας σαμπό, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Και ο λόγος είναι πως χαρίζουν boho vibes σε κάθε μας look, είτε με φόρεμα, είτε με παντελόνι. Η εμφάνισή τους μπορεί να είναι ιδιαίτερη, αλλά χάρη στην ανατομική τους κατασκευή, είναι αναπαυτικά και προσφέρουν ξεκούραστες κι άνετες βόλτες παντού.

Jenny.Gr

Clogs Maje, attica, Mediterranean Cosmos

5. Το τροπικό μπικίνι

Λίγο πριν τις διακοπές, δίνουμε στον εαυτό μας την υπόσχεση να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται off line και να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος τους φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι. Τα florals παραμένουν ένα πολύ δυνατό trend και μας φτιάχνουν την διάθεση.

Απολύτως απαραίτητο κομμάτι για αυτήν τη σεζόν, φοριέται σαν στράπλες με κορδόνια που σφίγγουν στο κέντρο του στήθους, τοποθετούνται χιαστί στο ντεκολτέ και δένουν πίσω από τον λαιμό ή δένουν σε κλασικό στυλ. To slip μπικίνι έχει στιλ brazilian και ψηλό κόψιμο στους γοφούς, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980. Το ύφασμα του στεγνώνει γρήγορα, είναι οικολογικό και έχει τέλεια εφαρμογή.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Μπικίνι με Κορδόνι Rio Eco, Calzedonia, Mediterranean Cosmos

6. Λάδι μαυρίσματος με SPF

Λάδι εμπλουτισμένο με προστατευτικά φίλτρα για τον ήλιο, με την απαλότητα του λαδιού Μonoi Tiki και το άρωμα της γαρδένιας της Ταϊτής! Ένας υπέροχος συνδυασμός, για να πετύχουμε ένα εξωτικό μαύρισμα και να μυρίζουμε υπέροχα!

Jenny.Gr

Monoi Tiki Tiare SPF 6, Fairynails, Mediterranean Cosmos

7. Το body water με άρωμα

Αν έχεις κακή διάθεση, τότε ψεκάσου με αυτό το νερό και θα καταλάβεις αμέσως τι πάει να πει Ζουμερό Μάνγκο! Νότες πορτοκαλιού & γκρέιπφρουτ, αναμιγνύονται αρμονικά με μάνγκο & ανανά και σου προσφέρουν μια μοναδική & απολαυστική εμπειρία για όλη τη διάρκεια της ημέρας! Το εκχύλισμα μάνγκο προσδίδει ενυδατική κι αντιοξειδωτική δράση, ενώ ένα μόνο μάνγκο δίνει όλη την απαραίτητη βιταμίνη C για όλη την ημέρα!

Jenny.Gr

Mango Body Water, Fresh Line, Mediterranean Cosmos

8. Το φόρεμα με παγιέτες

Μπορεί ένα φόρεμα με παγιέτες να δείχνει casual cool; Η απάντηση είναι «ναι» και έρχεται από την GANT. Ένα polo dress με ρίγες σε χαρούμενες και καλοκαιρινές αποχρώσεις, με χαλαρή γραμμή. Μπορεί να είναι και λαμπερό και να φορεθεί ακόμα και στα beach parties. Συνδυάζει το κλασικό αμερικανικό στυλ αθλητικών ενδυμάτων με άνετο ύφασμα, δημιουργώντας μια τολμηρή αντιπαράθεση. Σε μίνι μήκος, εμπνευσμένο από τις ρίγες των πουκάμισων ράγκμπι, συνδυάζει μια καλοκαιρινή χρωματική παλέτα για ένα μοναδικό statement κομμάτι.

Jenny.Gr

Γυναικείο φόρεμα με παγιέτες, GANT, Mediterranean Cosmos

9. Τα elegant γυαλιά ηλίου

Στα πιο απαραίτητα αξεσουάρ, ένα μοντέρνο ζευγάρι cat eye γυαλιά ηλίου, με elegant σκελετό σε μαύρη ταρταρούγα και degrade φακούς. Θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο με στιλ. Παράλληλα, θα δώσουν μια incognito διάθεση στο beach look μας.

Jenny.Gr

Γυαλιά ηλίου WEB EYEWEAR, MARK AaLEN opticians, Mediterranean Cosmos

10. To μεταλλιζέ μπικίνι

Aπό τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαγιό τα metallics. Oι μεταλλιζέ αποχρώσεις φέρνουν το glam και την πολυτέλεια στην παραλία και την πισίνα και οι λάμψεις τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω μας. Αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή το ψηλόμεσο μπικίνι bottoms με V κόψιμο.

Jenny.Gr

Μπικίνι Havana, Hunkemoller, Mediterranean Cosmos

11. Η τσάντα με pop χρώμα

Το καλοκαίρι έχουμε ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση και θέλουμε να εκφραστούμε ακόμα πιο πολύ μέσα από το στιλ μας. Και τι καλύτερος τρόπος, από το να προσθέσουμε χρώμα, έντονο, ζωηρό και αισιόδοξο; Μια statement τσάντα σε millenial pink είναι τέλεια επιλογή!

Jenny.Gr

Φούξια τσάντα ώμου, Migato, Mediterranean Cosmos

12. Tο 60s floral μαγιό

Η φετινή μόδα αντλεί έμπνευση από την δεκαετία του 1960 και έτσι τα μαγιό είναι στολισμένα με μεγάλα, ελαφρώς αφηρημένα και mod λουλούδια, που αποπνέουν, παρόλα αυτά, φρέσκο και νεανικό αέρα.

Jenny.Gr

Floral γυναικείο μαγιό, Minerva, Mediterranean Cosmos

13. Το statement βραχιόλι

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να μας βαραίνει τίποτα. Γι' αυτό μας αρέσει να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και αξεσουάρ, για να αισθανόμαστε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Έτσι, αν πρόκειται να φορέσουμε ένα κόσμημα, τότε θα ήταν ένα statement βραχιόλι με designer υπογραφή και μοντέρνο σχεδιασμό.

Jenny.Gr

Βραχιόλι Carl Lagerfeld, Q-Jewellery, Mediterranean Cosmos

14. Μια ανθεκτική και stylish αποσκευή

Η βαλίτσα είναι μια πραγματική επένδυση. Είναι ένα αντικείμενο, το οποίο θα έχετε για πολλά χρόνια, για να σας συντροφεύει στα ταξίδια σας. Επιλέξτε μία ανθεκτική και stylish βαλίτσα, που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Η MAGNUM ECO είναι η πρώτη βαλίτσα της Sasmonite, που κατασκευάζεται 100% από ανακυκλωμένα υλικά, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και τα τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά.

Jenny.Gr

Samsonite βαλίτσα magnum eco, Samsonite, Mediterranean Cosmos

15. Το one shoulder bikini

Από την λίστα με τα bikini trends του φετινού καλοκαιριού δεν γίνεται να λείπει ένα one shoulder σχέδιο. To μπικίνι με έναν ώμο είναι μια διαφορετική πρόταση, που θα αποσπάσει τα πιο θετικά κομπλιμέντα στην παραλία.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Sloggi Shore Flower Horn Top & Tanga, Sloggi, Mediterranean Cosmos

16. Το διαχρονικά κομψό ολόσωμο

Μα, φυσικά, δεν θα φεύγαμε ποτέ για διακοπές χωρίς ένα σικάτο ολόσωμο μαγιό στην βαλίτσα μας. Όσο κι αν αγαπάμε τα μπικίνι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον τρόπο που αγκαλιάζει την σιλουέτα μας το one piece. Από ανακυκλωμένα υφάσματα και ποικιλία σε styles και μεγέθη με εξαιρετική bestselling εφαρμογή, ιδανικό για κάθε σωματότυπο. Λαμπερό look, με τιράντες που δένουν χιαστί για απόλυτη άνεση, μοντέρνο décolleté και κομψές πιέτες.

Jenny.Gr


Triumph Solid Splashes 2.0 OP. Triumph, Mediterranean Cosmos

17. Το δροσερό καλοκαιρινό άρωμα

Οι μνήμες κάθε καλοκαιριού συνδέονται με ένα ιδιαίτερο άρωμα στην επιδερμίδα μας. Φέτος, θα είναι το Bombshell Sundrenched, το νέο καλοκαιρινό άρωμα της σειράς αρωμάτων Bombshell, με νότες λουλουδιών. Συνδυάστε το με την αντίστοιχη Fine Fragrance Lotion, για αίσθηση απόλυτης ενυδάτωσης.

Jenny.Gr

Bombshell Sundrenched Eau de Parfum 50ml & Fine Fragrance Lotion, Victoria’s Secret, Mediterranean Cosmos

18. Το πέδιλο με σταθερό τακούνι

Στις διακοπές αναζητάμε ένα τακούνι σταθερό και άνετο, που να μπορεί να φορεθεί, τόσο με τα shirt dresses μας το πρωί, όσο και να ενταχθεί σε ένα βραδινό look. Το ευέλικτο αυτό παπούτσι μόλις βρέθηκε και έχει την πιο λαχταριστή pastel απόχρωση της μέντας.

Jenny.Gr

Adam's Shoes mule σε απόχρωση μέντα, Sandy.S, Mediterranean cosmos

19. Οι πλατφόρμες

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ψηλό, αλλά εξίσου άνετο για τις καλοκαιρινές σας βόλτες στην πόλη ή το νησί, οι πλατφόρμες είναι πάντα μια στιλάτη εναλλακτική.

Jenny.Gr

Γυναικείες άνετες πλατφόρμες σε παλ χρωματισμό, Geox, Mediterranean Cosmos