ΣΤΙΛ SHOPPING

Code Coat: Ποια είναι τα πιο κομψά παλτό της σεζόν;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Φεβρουαρίου 2023

Code Coat: Ποια είναι τα πιο κομψά παλτό της σεζόν;
Poto credits: Τζίνα Σκανδάμη
Απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα μας, τα παλτό πρωταγωνιστούν αυτήν τη σεζόν στην καρδιά και στις αγορές μας

Η εποχή που τα παλτό είναι στο προσκήνιο έχει έρθει και με τη θερμοκρασία να πέφτει χαμηλά τις τελευταίες εβδομάδες, είναι η ώρα να δούμε προσεκτικά τις τάσεις και να επενδύσουμε σε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στην προσωπικότητα και στο στυλ μας.

Σίγουρα ένα παλτό πρέπει να εξυπηρετεί την πρακτική μας ανάγκη, δηλαδή να μας προστατεύει από το κρύο, αλλά και η αισθητική και το στυλ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή μας.

Εμείς πήγαμε στο Golden Hall και σας παρουσιάζουμε τα 8 πιο κομψά παλτό της σεζόν. Διαφορετικά, κομψά, ζεστά και πάνω από όλα in fashion.

Το maxi παλτό

Τι πιο κομψό και διαχρονικό από ένα maxi παλτό σε camel χρώμα; Μπορείς να το συνδυάσεις με το office look σου, το βραδινό σου outfit ή ακόμα και με ένα πιο athleisure look. Σε πιο loose γραμμή ή σε πιο fitted με τη ζώνη δεμένη σφιχτά στη μέση.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

attica

Το oversized παλτό

Ένα oversized παλτό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη την ημέρα. Για extra coziness επίλεξε ένα παλτό με μαλλί και μοχέρ, που θα σε κρατήσει ζεστή και στυλάτη. Μπορείς να φορέσεις από μέσα ακόμα και το blazer σου ή το δερμάτινο jacket σου.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Marina Rinaldi

Η κασμιρένια καμπαρντίνα

Τι πιο θηλυκό από μια nude κασμιρένια καμπαρντίνα; Η ζώνη στη μέση χαρίζει extra stylish πόντους και τα raglan μανίκια προσδίδουν έναν πιο αέρινο χαρακτήρα. Μπορείς να τη σετάρεις με ένα total black ή total white σύνολο για να την αναδείξεις περισσότερο.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Falconeri

Το boxy ημίπαλτο

Μια πολύ σικάτη επιλογή αυτήν τη σεζόν είναι ένα εκρού boxy ημίπαλτο με μεγάλες τσέπες. Το κούμπωμα με τη δερμάτινη λεπτομέρεια ψηλά στο στέρνο δίνει μια αίσθηση παλιάς πολυτέλειας, ενώ η γραμμή του είναι ιδανική για ένα casual chic outfit.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Carolina Herrera

Η eco-friendly δερμάτινη καμπαρντίνα

Μια καμπαρντίνα τόσο μοναδική και ξεχωριστή, που εκτός από τον eco-friendly χαρακτήρα της, κρύβει και ένα μεγάλο twist. Η πλάτη της καμπαρντίνας έχει soleil πιέτες, δημιουργώντας έναν διαφορετικό όγκο. Με ζώνη ή χωρίς, είναι σίγουρα ένα showstopper πανωφόρι.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Twinset

Το παλτό με το έντονο χρώμα

Ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν είναι τα πανωφόρια σε έντονα χρώματα. Δοκίμασε ένα σε πιο χαλαρή γραμμή, με λίγη γυαλάδα και κομψή ελαστική ζώνη στη μέση, ώστε να διαγράφεται καλύτερα η σιλουέτα σου.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Eponymo

Η ασημένια καμπαρντίνα

Το statement πανωφόρι της γκαρνταρόμπας σου για αυτήν την σεζόν δεν είναι άλλο από αυτήν την ασημένια καμπαρντίνα από faux δέρμα και croco εφέ. Futuristic αισθητική σε ένα ρούχο που μπορεί με το κατάλληλο styling να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Free Shop

Το μακρύ καπιτονέ παλτό

Θέλεις να αισθάνεσαι ζεστή και ασφαλής από τα καιρικά φαινόμενα; Αυτό είναι το παλτό, στο οποίο αξίζει να επενδύσεις. Με κουκούλα, κουμπιά, φερμουάρ και μεγάλες τσέπες. Το χακί χρώμα και το λάστιχο στη μέση του δίνουν μια πιο elegant νότα.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Barbour

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.