ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το φόρεμα που θα θέλεις να φοράς όλο τον χειμώνα - 5 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Το φόρεμα που θα θέλεις να φοράς όλο τον χειμώνα - 5 στιλάτα κομμάτια
Instagram/rosiehw
Το πλεκτό φόρεμα είναι must αυτή τη σεζόν και δε θα λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Ο χειμώνας πλησιάζει, οι μπότες έχουν βγει για τα καλά στους δρόμους, τα λεπτά μπουφάν ήδη αχνοφαίνονται και τα maxi παλτό έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις νυχτερινές ώρες. Ένα ακόμα κομμάτι που αγαπάμε και αναμένουμε τον χειμώνα για να το φορέσουμε είναι το πλεκτό φόρεμα. Ναι, αυτό το μαλακό, άνετο, στιλάτο και πολύ must τη φετινή σεζόν ρούχο μας κάνει συντροφιά μόνο τον χειμώνα και ανυπομονούμε.

Το γεγονός ότι σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε τόσες πολλές περιστάσεις -σχεδόν όσες και το τζιν παντελόνι- του δίνει extra credits, αλλά έτσι και αλλιώς θα ήταν από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας. Μπορείς να το σετάρεις με knee-high μπότες, με mary janes, με sneakers ή ακόμα και με ψηλοτάκουνα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 στιλάτα κομμάτια για να καλύψεις τις ανάγκες σου αυτόν τον χειμώνα σε πλεκτά φορέματα. Με ένα απλό κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο. Καλά ψώνια!

1. Funky Buddha - Mini chenille φόρεμα μονόχρωμο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tatuum - Μπεζ Relaxed Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Attrattivo - Μονόχρωμο ribbed με cut-out σχέδιο στην μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. SANDRO - Two-tone μίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. JW Anderson - Από merino wool - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.