ΣΤΙΛ SHOPPING

5 κοσμήματα για να χαρίσεις σε εκείνη τις φετινές γιορτές


Branded Content Team

22 Δεκεμβρίου 2023

5 κοσμήματα για να χαρίσεις σε εκείνη τις φετινές γιορτές
Το να διαλέξεις τα καλύτερα κοσμήματα για δώρο στην κοπέλα ή στη σύντροφό σου τις γιορτές είναι δύσκολη υπόθεση. Γι' αυτό τα βρήκαμε εμείς για σένα, με λίγη βοήθεια από την Pandora.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πάντα με προβληματίζουν. Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς μου αρέσουν πολύ ως γιορτές, αλλά κρύβουν μια μεγάλη παγίδα: Τα δώρα που πρέπει να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η πιο δύσκολη αποστολή, βέβαια, είναι το να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου. Τι παίρνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Σίγουρα η πιο safe επιλογή είναι ένα κόσμημα. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να επιλέξει ένας άντρας για μια γυναίκα, το οποίο θα της χαρίσει αμέσως ένα μεγάλο χαμόγελο. Αποτελεί μέγιστο σύμβολο αγάπης, είναι ένα πρακτικό και ευκολοφόρετο αντικείμενο, ενώ ταυτόχρονα έχει και συναισθηματική αξία. Τα κοσμήματα, επίσης, είναι διαχρονικά και μπορούν να φορεθούν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Ειδικά στις γιορτές!

Jenny.Gr

Πού θα βρούμε όμως το καλύτερο κόσμημα για να χαρίσουμε στη σύντροφό μας; Οι επιλογές σε αυτή την περίπτωση είναι δύο: Είτε σε κάποιο φυσικό κατάστημα Pandora είτε στο Pandorashop.gr, όπου θα συναντήσεις μεγάλη ποικιλία, αλλά και ποιότητα κοσμημάτων.

Προσωπικά, ως πιο κλασικός τύπος, επισκέφτηκα το κατάστημα Pandora που βρίσκεται στο The Mall Athens και κατέληξα στα πέντε καλύτερα κομμάτια που μπορείς κι εσύ να κάνεις δώρο σε εκείνη τις φετινές γιορτές.

Ένα κολιέ που εντυπωσιάζει

Jenny.Gr

Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι που εργάζονται στα κατάστηματα Pandora είναι εξαιρετικοί και πάντα έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν, ανάλογα και με τις προτιμήσεις του ατόμου για το οποίο προορίζεται το κάθε κόσμημα. Έτσι, για εκείνη που θέλει πάντα να τραβάει τα βλέμματα και να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση υπάρχει αυτό το φανταστικό ασημένιο σύμβολο με μπλε κρύσταλλα και κυβική ζιρκόνια, το οποίο μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο κολιέ.

Το βραχιόλι με την κόκκινη καρδιά

Jenny.Gr

Οι καρδιές αποτελούν πάντα το καλύτερο δώρο. Ένα βραχιόλι από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια και κόκκινο κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς, λοιπόν, είναι δεδομένο πως θα το λατρέψει. Ένα δώρο που συμβολίζει την αγάπη έχει άλλωστε και μεγάλη συναισθηματική αξία.

Το δαχτυλίδι που θα της χαρίσει χαμόγελα

Jenny.Gr

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα κομψό και εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα δαχτυλίδι με επίστρωση χρυσού 14 καρατίων με κυβική ζιρκόνια;

Τα σκουλαρίκια που θα λατρέψει

Jenny.Gr

Αν και οι περισσότεροι θα επέλεγαν κολιέ, βραχιόλι ή δαχτυλίδι, εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά φέτος με ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια. Στην Pandora θα βρεις τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια από ασήμι 925 με κυβικοί ζιρκόνια και κόκκινο κρύσταλλο, τα οποία αποτελούν best sellers.

Ένα DIY βραχιόλι για να νιώθει πάντα ο εαυτός της

Jenny.Gr

Όταν κάτι το φτιάχνουμε εμείς έχει και μεγαλύτερη αξία, έτσι δεν είναι; Μπορείς, λοιπόν, να βρεις στην Pandora ένα minimal βραχιόλι από ασήμι 925 με κούμπωμα καρδιά και να το διακοσμήσεις με τα κρεμαστά σύμβολα που θέλεις και πιστεύεις ότι ταιριάζουν περισσότερο στην προσωπικότητά της!

Τις φετινές γιορτές, λοιπόν, κάντης ένα δώρο που θα το θυμάται για χρόνια. Τσέκαρε το pandorashop.gr για περισσότερα ή κάνε μια βόλτα από κάποιο κατάστημα Pandora κα είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που πραγματικά της αξίζει.

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.