ΣΤΙΛ SHOPPING

Offers Alert: Τα cool κομμάτια, που έλειπαν από τη ντουλάπα σου, είναι τώρα σε προσφορά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιανουαρίου 2024

Offers Alert: Τα cool κομμάτια, που έλειπαν από τη ντουλάπα σου, είναι τώρα σε προσφορά
Instagram/alexachung
Τα είδες, τα ήθελες, μπήκαν σε προσφορά και θα τα πάρεις

Και είναι η πρώτη μέρα του χρόνου. Έχεις περάσει καλά τις προηγούμενες, έχεις βγει, έχεις πιει, έχεις ξενυχτήσει. Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι λίγη ηρεμία και γαλήνη. Θέλεις καναπέ και κουβερτούλα. Ναι, αλλά πόσο Netflix να δει κάνεις και πόσο να σκρολάρει στο TikTok; Βάλε μουσική καλύτερα και διάβασε ένα βιβλίο - αν μπορείς να συγκεντρωθείς μετά από τόσο ποτό βέβαια. Αυτό όμως που δεν μπορεί να φύγει από το κεφάλι σου είναι το πότε μπαίνουν οι προσφορές και οι εκπτώσεις!

Οι εκπτώσεις εν αργούν, μπορείς να ηρεμήσεις. Αν αισθάνεσαι την ανάγκη όμως για μια ανανέωση διότι έδειξες όλη τη γκαρνταρόμπα σου στις γιορτινές εξόδους, τότε ψάξε στις προσφορές που ισχύουν ήδη. Ναι, αυτά που είχες βάλει στο μάτι εδώ και καιρό είναι τώρα σε προσφορά. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου κομμάτι με ένα απλό κλικ. Καλή χρονιά και καλά ψώνια!

1. Abercrombie & Fitch - Φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Medicine - Φούτερ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Morgan - Φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Guess - Μποτάκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Converse - Chuck 70 - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.