ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η διαχρονική τσάντα που όλοι οι fashionistas θέλουν στην ντουλάπα τους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Δεκεμβρίου 2023

Η διαχρονική τσάντα που όλοι οι fashionistas θέλουν στην ντουλάπα τους
Instagram/loewe
Η πιο διαχρονική και στιλάτη τσάντα της γκαρνταρόμπας μας

Με τον Δεκέμβρη να προχωράει γρήγορα και την εορταστική περίοδο να είναι στα φόρτε της, αυτό που ψάχνεις είναι φυσικά λαμπερά ρούχα και αξεσουάρ. Αν σου έλεγα όμως πως αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη δεν είναι μια μικρή sparkly, αλλά μια μεγάλη μαύρη τσάντα, θα γέλαγες; Περίμενε, μπορώ να στο δικαιολογήσω.

Φυσικά και έχεις προγραμματιζόμενες εξόδους, ρεβεγιόν και πάρτι με φίλους, αλλά αυτό που θα κάνεις περισσότερο από όλα θα είναι να τρέχεις στα μαγαζιά, να ταξιδεύεις και να δουλεύεις μερικές μέρες -αναπόφευκτα. Άρα η τσάντα που θα κρατάς καλό θα είναι να χωράει αρκετά πράγματα, να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και να είναι πολύ στιλάτη. Τι καλύτερο λοιπόν από μια μεγάλη μαύρη δερμάτινη;

Οι αγαπημένες μας «φίλες» από το Instagram ξέρουν πως είναι μια εξαιρετική επένδυση και η Νο1 τσάντα που πρέπει να έχει κάποιος στην ντουλάπα του. Καλή και η λάμψη, αλλά το στιλ και η πρακτικότητα έρχονται πρώτα. Είναι και διαχρονική!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο sparkly τσάντες των γιορτών και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.