ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το τζιν παντελόνι που θα λατρέψεις την άνοιξη, φοριέται από τώρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Το τζιν παντελόνι που θα λατρέψεις την άνοιξη, φοριέται από τώρα
Instagram/hoskelsa
Αυτό το τζιν παντελόνι δε θα το βγάλεις από πάνω σου όλον τον χρόνο

Το τζιν παντελόνι είναι κομμάτι της βασικής μας γκαρνταρόμπας και υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες, όλον τον χρόνο. Μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε πάρα πολλές περιστάσεις και μπορεί να φορεθεί από το πρωί, μέχρι το βράδυ ανάλογα με το styling. Κάθε σεζόν βγαίνουν νέες τάσεις στα denim, σε γραμμές και χρώματα. Το 2024 λοιπόν, το πιο hot τζιν παντελόνι θα είναι το εκρού.

Ναι, καλά άκουσες. Το εκρού τζιν παντελόνι ήρθε για να συνδέσει τον χειμώνα με την άνοιξη και να κάνει blend in στο quiet luxury ή στο grandpacore σύνολό σου. Λίγο πιο σκούρο και ζεστό από το λευκό, ταιριάζει εξαιρετικά με γήινες αποχρώσεις, ενώ μπορεί να «κατεβάσει» την ένταση από ένα λεοπάρ κομμάτι, όταν συνδυαστεί μαζί του. Καμπάνα, baggy, ίσιο, ψηλόμεσο, χαμηλόμεσο ή ακόμα και mom, το εκρού τζιν παντελόνι θα είναι όλο το 2024 ο καλύτερός σου φίλος. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο cool κομμάτια και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ και πειραματίσου. Καλά ψώνια!

1. United Colors of Benetton - Mom fit υψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Hugo Boss - Πεντάτσεπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Won Hundred - Από οργανικό βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Polo Ralph Lauren - Σε φαρδιά γραμμή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. ba&sh - Τσέπες στο πλάι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Answear Lab - Από ελαστικό τζιν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.