ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα πιο στιλάτα αδιάβροχα για τις βροχερές ημέρες του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Τα πιο στιλάτα αδιάβροχα για τις βροχερές ημέρες του 2024
Instagram/manondevelder
Ένα αδιάβροχο χρειάζεται πάντα

Μπορεί φέτος τον χειμώνα να μην έχει βρέξει όσο συνήθως αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι ένα αδιάβροχο. Το αδιάβροχο μπουφάν ή παλτό είναι από τα πιο πρακτικά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, εφόσον καταφέρνει να μας κρατάει στεγνές τις βροχερές ημέρες και προστατεύει τα ρούχα που φοράμε από κάτω του από το νερό. Μπορεί να ακούγεται σαν μια πολυτέλεια, αλλά θυμήσου όταν βρέχει «λασποβροχή» πως γίνεται το αυτοκίνητό σου. Ακριβώς έτσι γίνονται και τα ρούχα σου.

Το αδιάβροχο μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά στιλάτο κομμάτι και μια πολύ cool προσθήκη στη χειμερινή, ανοιξιάτικη και φθινοπωρινή ντουλάπα σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και στιλ, αλλά μια έξυπνη κίνηση είναι να προτιμήσεις ένα μονόχρωμο σε ουδέτερο χρώμα, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά looks και να είναι πιο διαχρονικό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο στιλάτα αδιάβροχα της σεζόν και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Rains - Χωρίς εσωτερική επένδυση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Medicine - Oversized - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Rains - Με σταθερή κουκούλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Medicine - Με πιο μακριά πλάτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Rains - Με αυξημένη αντίσταση στο νερό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.