ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Πουκάμισα για να απογειώσεις το boho style σου αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Πουκάμισα για να απογειώσεις το boho style σου αυτή την άνοιξη
Instagram/chloe
Τα 5 πουκάμισα που θα χρειαστείς την άνοιξη του 2024 για να κάνεις upgrade το boho style σου

Το boho style, μετά από αρκετά χρόνια «αγρανάπαυσης», είναι και πάλι μαζί μας, είναι και πάλι εδώ. Φυσικά όχι όπως μπορεί να το θυμάσαι πίσω στο μακρινό 2007 με τη Σερίνα Βαν Ντερ Γούντσεν από το Gossip Girl και με την boho queen Σιένα Μίλερ, αλλά με τον τρόπο της εξαιρετικής Χιμένα Καμάλι, της νέας creative director της Chloe, του οίκου που είχε γίνει συνώνυμο του boho chic και η Καμάλι θέλησε να αναβιώσει.

Την άνοιξη του 2024 λοιπόν το boho style θα παίξει σημαντικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα μας και εμείς θα χρειαστεί -αν θέλουμε βέβαια- να το φέρουμε στα μέτρα μας, να το ενσωματώσουμε στο δικό μας προσωπικό στιλ. Ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσεις το δημιουργικό αυτό ταξίδι είναι να επενδύσεις σε ένα πουκάμισο με boho επιρροές, το οποίο φυσικά μπορεί να φορεθεί και με άλλα στιλ. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα δικά μας 5 πουκάμισα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις το boho style σου αυτή την άνοιξη. Με ένα απλό κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου κομμάτι. Καλά ψώνια!

1. Aniye By - Με παγιέτες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. MEXX - Με κεντητό σχέδιο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Από ύφασμα με σχέδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Liu Jo - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Kocca - Μεταξωτό με πλισέ μανίκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.