ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα χρωματιστά sneakers - 6 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα χρωματιστά sneakers - 6 cool κομμάτια
Instagram/manondevelder
Γιατί η άνοιξη θέλεις χρώμα, όπως και τα sneakers σου

Την άνοιξη μας πιάνει κάτι και θέλουμε να μιμηθούμε τη φύση που ανθίζει, οπότε αυτό που κάνουμε είναι να φοράμε περισσότερα χρώματα. Ακόμα και οι πιο φανατικοί των βασικών και των γήινων χρωμάτων την άνοιξη τολμούν μερικές πινελιές από χρώμα. Μιλάμε για παλ και έντονα χρώματα, όχι για μουντά και σκούρα που παραπέμπουν σε φθινόπωρο και χειμώνα.

Ένας πολύ απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να ενσωματώσεις το χρώμα στο ανοιξιάτικο look σου είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι χρωματιστά sneakers. Είναι γνωστό πως τα παπούτσια μπορούν να αλλάξουν όλη τη διάθεση ενός look και να το πάνε εκεί που θέλουν αυτά. Επίσης είναι ένας πάρα πολύ απλός τρόπος αν δεν είσαι κορίτσι που αγαπάει το χρώμα, να ενσωματώσεις λίγη άνοιξη στο σύνολό σου. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 cool sneakers για να βάλεις στη ντουλάπα σου. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Adidas - Gazelle - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Reebok - Classic Club C - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Gant - Cuzima- Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Vans - Old Skool - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Adidas - Stan Smith - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Converse - Chuck 70 Herringbone - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.