ΣΤΙΛ SHOPPING

Easter Getaway: Αγορές για το ταξίδι και δώρα για όλους σε μία μόνο εξόρμηση


Άρτεμις Καράγιαννη

2 Μαΐου 2024

Easter Getaway: Αγορές για το ταξίδι και δώρα για όλους σε μία μόνο εξόρμηση
Οι αγορές των πασχαλινών εορτών μας βρίσκουν στο πολυκατάστημα Notos για μια μοναδική εμπειρία shopping.

Στην καρδιά της Αθήνας χτυπάει και η καρδιά των Πασχαλινών αγορών! Σε μια από τις πιο ιστορικές γωνιές της πόλης, στη συνάντηση Σταδίου και Αιόλου, βρίσκουμε πλέον όλα όσα αναζητάμε για να εξοπλίσουμε τη βαλίτσα μας – ή απλώς την ντουλάπα μας αν αποφασίσαμε να μείνουμε στον τόπο διαμονής μας – με ό,τι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή σε beauty και fashion items. Οι επιλογές μας; Αμέτρητες και σε brands, αλλά και σε σχέδια, αφού στους φιλόξενους ορόφους του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος Notos μπορούμε να βρούμε ελληνικά και διεθνή brands και στο εκάστοτε corner την πλήρη συλλογή τους ή επιλογές των καλύτερων κομματιών για να διαλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας ό,τι μας ταιριάζει σε ένδυση, υπόδηση και καλλυντικά.

Αυτό το Πάσχα θέλαμε να κινηθούμε έξυπνα, αλλά και με στιλ. Με γνώμονα την εποχή, τον καιρό, τις τάσεις, αλλά και την άνεση που χρειαζόμαστε για τις Πασχαλινές μας εξορμήσεις, επιλέξαμε κομμάτια που θα μας χαρίσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, θα αναβαθμίσουν την εικόνα μας και θα παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα μας για πολύ καιρό. Ξεκινώντας από τις αγορές που αφορούν εμάς, επιλέξαμε όμορφα ανοιξιάτικα πλεκτά για τις πρωινές μας βόλτες, συνδυασμένα με αμάνικα ή τζιν μπουφάν και υπέροχα καπέλα για να είμαστε παντός καιρού! Για τις πιο απογευματινές μας εμφανίσεις επιλέξαμε εντυπωσιακά Prints, θηλυκά tops και φορέματα που θα δώσουν χρώμα και ανοιξιάτικο αέρα στις εμφανίσεις μας.

Σχετικά με τα παπούτσια, εκεί η επιλογή ήταν εξίσου δύσκολη! To υπόγειο του πολυκαταστήματος Notos αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο για shoe lovers και σε συνδυασμό με την υπέροχη εξυπηρέτηση έκαναν απολαυστικά τα διλήμματα μας! Για αυτό το Πάσχα επιλέξαμε τελικά ό,τι πιο season-must: sling backs εμπνευσμένα από το εφέ της ψάθας, mules σε έντονο χρώμα και ψηλές εσπαντρίγιες με χοντρό τακούνι για να έχουμε ένα παπούτσι για κάθε περίσταση, αλλά και για όλο το καλοκαίρι που έρχεται. Ήδη δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιο θα φορέσουμε το βράδυ της Ανάστασης….

Οι αγορές για τους αγαπημένους άνδρες της ζωής μας ήταν το ίδιο ευχάριστες, καθώς χαθήκαμε σε έναν κόσμο γεμάτο από Brands που αγαπάμε και επιλογές που μας εντυπωσίασαν. Αποφασίσαμε να κάνουμε δώρα όπως μανικετόκουμπα, πουκάμισα και μπλούζες, ενώ Items όπως αμάνικα μπουφάν ή T-shirts που ξέραμε ότι ήταν στη σφαίρα αναζήτησης του καλού μας εδώ και καιρό, μπήκαν στις σακούλες μας γρήγορα λήγοντας με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι της αναζήτησης. Η εξυπηρέτηση, η ατμόσφαιρα και η φιλοξενία των ανθρώπων στο πολυκατάστημα Notos ήταν ένας ακόμη λόγος που η επιλογή του ως προορισμός για ανδρικές αγορές μπαίνει επίσης ψηλά στη λίστα μας.

Γιορτές χωρίς ανοιξιάτικο άρωμα, λίγη όψη ήλιου και skincare προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας δεν γίνονται! Στον όροφο των καλλυντικών νιώσαμε όπως θέλαμε να νιώσουμε, υπέροχα και fully pampered! Δοκιμάσαμε συνθέσεις, μυρίσαμε floral δημιουργίες, αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών και φύγαμε με τις καλύτερες επιλογές για εμάς.

Τέλος, δεν ξεχάσαμε και τις λαμπάδες για τα βαφτιστήρια μας, κάποιες από αυτές με την πολύτιμη συμβολή σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη και…κατευθείαν στο ταμείο. Οι ευχές για Καλό Πάσχα έγιναν γρήγορα ευχές «εις το επανιδείν», αφού αυτό το πολυκατάστημα μπήκε στην καρδιά μας για τόσους πολλούς λόγους που σύντομα θα βρεθούμε ξανά!

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.