ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα ανοιξιάτικα floral πουκάμισα που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Τα ανοιξιάτικα floral πουκάμισα που θέλεις στη ντουλάπα σου
Instagram/juliesfi
«Floral? For spring? Groundbreaking!»

Όταν η Μιράντα Πρίσλεϊ στο «Ο Διάβολος φορούσε Prada» είπε την επική ατάκα «Florals; Την άνοιξη; Ριζοσπαστικό!» σίγουρα είχε στο μυαλό της τα ανοιξιάτικα floral, τα οποία την είχαν κουράσει. Το καταλαβαίνουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα ανοιξιάτικα floral δεν είναι κομψά, χαριτωμένα, διαχρονικά και φυσικά πολύ στιλάτα.

Ειδικά σε ένα σοβαρό πουκάμισο, τα λουλουδένια prints δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και το κάνουν πιο cool και νεανικό. Δεν υπάρχει περιορισμός στα χρώματα, ούτε στα υφάσματα, απλά για να δίνει μια πιο φρέσκια αισθηση καλό θα είναι να επιλέξεις μετάξι ή βισκόζι, παρά λινό. Αν θέλεις και εσύ στη ντουλάπα σου ένα ή και περισσότερα floral πουκάμισα αυτή την άνοιξη, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Twinset - Crêpe - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Από 70% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Alice + Olivia - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Michael Kors - Από 60% βισκόζη και 40% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Marni - Με κουμπωτές μανσέτες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα floral πουκάμισα, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.