ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε σωματότυπο - 5 updated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε σωματότυπο - 5 updated κομμάτια
Instagram/clairerose
Ένα είναι το τζιν παντελόνι που θέλουμε όλες στη ντουλάπα μας

Το τζιν παντελόνι καμπάνα είναι -ξεκάθαρα- το πιο κολακευτικό στιλ για κάθε σωματότυπο. Ψηλόμεσο, χαμηλόμεσο, πεντάτσεπο, χωρίς τσέπες, λευκό, μαύρο, μπλε, με κουμπιά ή χωρίς το τζιν παντελόνι καμπάνα θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Χάρη στην επιστροφή της Y2K αισθητικής (και λίγο από 70’s) αυτό το στιλ είναι και πάλι στις ντουλάπες μας τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι τρόποι για να σετάρουμε ένα τζιν παντελόνι καμπάνα είναι πάρα πολλοί, ενώ έχει την ικανότητα να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το styling. Αν δεν έχεις αποκτήσει ακόμα ένα καμπάνα τζιν παντελόνι ή θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικά extra, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Βρήκαμε τα 5 πιο updated κομμάτια και μπορείς να τα αγοράσεις τώρα με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Lauren Ralph - Με ψηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Emporio Armani - Με το μονόγραμμα του οίκου στο πίσω μέρος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. DKNY - Πεντάτσεπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Tommy Jeans - Εν μέρει από ανακυκλωμένο βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για το τζιν παντελόνι καμπάνα, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.