ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Είσαι 50+; 5 άνετα & στιλάτα sneakers για το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Αυγούστου 2024

Shopping Alert: Είσαι 50+; 5 άνετα & στιλάτα sneakers για το φθινόπωρο
Instagram/venswifestyle
Γιατί τα sneakers είναι must σε κάθε ηλικία

Έχει έρθει ο καιρός που χωνόμαστε στις ντουλάπες μας ώστε να τις κάνουμε λιγάκι πιο φθινοπωρινές, λιγάκι πιο μουντές. Τα πολύ ελαφριά ρούχα αποχωρούν, ενώ τη θέση τους παίρνουν τα πανωφόρια και τα λεπτά ζακετάκια. Μην αποχωριστείς όμως ακόμη τα βαμβακερά σου φορέματα ή τις μεταξωτές σου φούστες, διότι ο καιρός είναι απρόβλεπτος. Μαζί λοιπόν με τα ρούχα μας, έχει έρθει η ώρα να φτιάξουμε και τα παπούτσια μας και να αποφασίσουμε ποια θα αφήσουμε και ποια θα κρατήσουμε.

Στα παπούτσια το πράγμα είναι πιο εύκολο από ότι στα ρούχα. Αφήνουμε τα σανδάλια και τα πέδιλα και κρατάμε όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά τα sneakers. Ναι, αυτό το άνετο και cool παπούτσι που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και κάνει το σύνολό σου extra νεανικό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε πιο άνετα και στιλάτα sneakers για σένα που έχεις πατήσει τα 50 -και όχι μόνο- και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. adidas originals - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Clarks - Σε μπορντό χρώμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Hoff - Από δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Geox - Με ελαστική & εύκαμπτη σόλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Gant - Από δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.