ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Must Have: Τα 10 κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις μέχρι τα 50 σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Αυγούστου 2024

Must Have: Τα 10 κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις μέχρι τα 50 σου
Instagram/venswifestyle
Τι πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μέχρι να γίνεις 50 ετών;

Όταν είμαστε έφηβοι επαναστατούμε και πολλές φορές το δείχνουμε με τα ρούχα μας, όταν είμαστε στη δεκαετία των 20 ψάχνουμε να βρούμε το στιλ μας, στα 30 πιστεύουμε ότι το βρήκαμε, στα 40 ξαναπειραματιζόμαστε και στα 50 έχουμε καταλήξει στο ποιες είμαστε ακριβώς και πώς θέλουμε να ντυνόμαστε. Φυσικά και οι μικροί πειραματισμοί δεν σταματούν ποτέ, αν μας αρέσει η μόδα, αλλά οι βασικοί άξονες έχουν σταθεροποιηθεί.

Στα 50 μας έχουμε χτίσει μια αξιοσέβαστη γκαρνταρόμπα, έχουμε ρούχα από πολλές δεκαετίας και κομμάτια που έχουμε επενδύσει χρόνο και χρήμα. Σε αυτή λοιπόν την εκτενή γκαρνταρόμπα με τα ποικίλα ρούχα και αξεσουάρ θα πρέπει να έχουμε δέκα συγκεκριμένα κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια είναι εντελώς versatile, στιλάτα και αντέχουν στο τεστ του χρόνου. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε ποια κομμάτια πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μέχρι να γίνεις 50 ετών. Κράτα σημειώσεις!

1. Το τζιν που σου ταιριάζει «γάντι»

2. Ένα LBD (little black dress)

3. Η κλασική καπαρντίνα

4. Ένα ζευγάρι μεταξωτές πιτζάμες

5. Μια ποιοτική δερμάτινη τσάντα

6. Το μαύρο ζευγάρι γόβες

7. Ένα κασμιρένιο πουλόβερ σε ουδέτερο χρώμα

8. Το κρουαζέ καθημερινό φόρεμα

9. Ένα μεσάτο μακρύ σακάκι

10. Ένα καμηλό παλτό σε ίσια γραμμή

Αφού διάβασες για το ποια είναι τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μέχρι να γίνεις 50 ετών, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.