ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ciao bella: Τι φοράνε οι πιο στιλάτες Ιταλίδες αυτό το καλοκαίρι;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουνίου 2024

Ciao bella: Τι φοράνε οι πιο στιλάτες Ιταλίδες αυτό το καλοκαίρι;
Instagram/paolaturani
Γιατί οι Ιταλίδες σίγουρα ξέρουν από στιλ

Η Ιταλία είναι γνωστή για τα μακαρόνια της, την πίτσα της, το Αμάλφι, τον αρχαίο πολιτισμό της, τον ήλιο της Τοσκάνης και φυσικά την Dolce Vita. Αν όμως μπεις στον «πειρασμό» να τσεκάρεις τις Ιταλίδες fashion influencers στο Instagram ή είσαι τυχερή και κάνεις μια βόλτα στις πόλεις της γειτονικής χώρας, τότε θα καταλάβεις πως το στιλ είναι βαθιά χαραγμένο στο DNA τους.

Στον κόσμο της μόδας και των ανθρώπων που τη δημιουργούν μπορούμε πάντα να εμπιστευόμαστε την Μιούτσια Πράντα, την Ντονατέλα Βερσάτσε, τον Τζόρτζιο Αρμάνι, τον Πιερπάολο Πιτσιόλι, τον Αλεσάντρο Μικέλε και αρκετούς ακόμα. Οι Ιταλοί σχεδιαστές μόδας ξέρουν πώς να κάνουν την τέλεια μίξη μεταξύ κλασικού και σύγχρονου, με ποιότητα και υψηλή αισθητική. Δεν είναι οπότε παράλογο που οι Ιταλίδες ξέρουν πώς να ντυθούν, έχοντας μεγαλώσει σε μια χώρα που τιμά την αισθητική και που η μόδα θεωρείται μια από τις ύψιστες μορφές τέχνης.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα βρεις σύνολα από αγαπημένες Ιταλίδες fashion influencers, ώστε να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου looks αυτό το καλοκαίρι. Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες τι φοράνε οι στιλάτες Ιταλίδες αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.