ΣΤΙΛ STYLING TIPS

City summer: Οι 4 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις πόλεις αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουνίου 2024

City summer: Οι 4 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις πόλεις αυτό το καλοκαίρι
Instagram/chloecleroux
Αυτά τα 4 κομμάτια θα φορεθούν πολύ στις πολείς αυτό το καλοκαίρι

Καλοκαίρι συνήθως σημαίνει παραλία, θάλασσα, ζέστη, αέρινα ρούχα, cocktails δίπλα στο κύμα και γενικά μια πιο ανέμελη διάθεση σε παραθαλάσσιο προορισμό. Ναι, αυτό είναι το ιδανικό, όμως δυστυχώς -ή ευτυχώς για μερικούς- το καλοκαίρι δεν είναι πάντα συνώνυμο του νησιού. Πολλοί από εμάς θα περάσουν όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους στις πόλεις, πράγμα που σημαίνει πως πολλά από τα σύνολα που φοριούνται στο νησί, δεν φοριούνται στην πόλη.

Στην πόλη θέλουμε να είμαστε ντυμένοι πρακτικά, δροσερά και με versatile κομμάτια. Υπάρχουν μερικά ρούχα και αξεσουάρ λοιπόν που προβλέπεται πως θα κυριαρχήσουν στις πόλεις αυτό το καλοκαίρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν και στο νησί. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ενημερώσου. Happy urban summer!

1. Μαντήλια στο κεφάλι

2. Κάπρι παντελόνια

3. Vintage τζιν παντελόνια

4. Λευκά φορέματα

Αφού διάβασες ποια ρούχα θα κυριαρχήσουν στις πόλεις αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.